Buffalo Lake , Mn

Tips | Comments | Ideas

Wat Verdien Je Bij De Jumbo?

Wat Verdien Je Bij De Jumbo
Kassamedewerker en verkoopmedewerker salaris

Leeftijd Uurloon Maandloon (40 uur)
16 jaar € 5,74 € 918,40
17 jaar € 6,57 € 1051,20
18 jaar € 7,21 € 1153,60
19 jaar € 8,43 € 1348,80

Nog 3 rijen

Hoeveel verdient een cassiere bij de Jumbo?

Gemiddelde per uur-salaris voor Kassamedewerker (m/v) bij Jumbo Supermarkten in Nederland is ongeveer € 13,98, wat 14% boven het nationale gemiddelde ligt.

Wat is de best betaalde supermarkt?

De supermarkt – + Natuurlijk staat het werken bij een supermarkt op nummer 1. Hoeveel je daar verdient, hangt dus af van je leeftijd en verantwoordelijkheid. Het fijne aan werken in een supermarkt, zijn de uren. Even twee uurtjes uit school vakkenvullen? Dat kan! – Het is een chill baantje, maar verdient in vergelijking met andere bijbanen niet heel veel.

Wat verdient een vakkenvuller van 15 jaar?

Een 15-jarige verdient minimaal €3,04 per uur. Een vakkenvuller krijgt rond de €5 per uur en als je werkt in de horeca krijg je ook nog eens vaak fooi. Welk werk mag je doen als je 15 bent?

Is zondag dubbel betaald Jumbo?

Toeslag en beloning op zon- en feestdagen Wanneer op een zondag (ongeacht of het wel of geen feestdag is) wordt gewerkt, wordt per gewerkt uur het uurloon betaald, verhoogd met een toeslag van 100%.b.

Wat betaalt beter Jumbo of Albert Heijn?

Kortom je verdiend bij Albert Heijn meer dan bij Jumbo, soms wel 0,61 cent per uur meer!

Hoeveel verdien je fulltime in de supermarkt?

Een Supermarkt medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.185 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.860 (laag) tot € 2.515 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Hoeveel verdien je per uur bij de Action?

Veelgestelde vragen –

Hoeveel verdien je bij de Action? Het Action salaris is afhankelijk van onder andere je leeftijd, functie en werkervaring. Het minimumloon van een medewerker van 21 jaar of ouder is € 10,59 per uur. Hoe kan ik het best bij Action solliciteren? Bij Action solliciteren doe je gemakkelijk via YoungCapital. Bekijk onze openstaande Action vacatures en solliciteer op de vacature die jou het meest aanspreekt. Hoeveel verdien je bij Action als je 15 jaar bent? Als je als 15-jarige gaat werken bij Action is het salaris € 3,57 bruto per uur. Vanaf hoe oud mag je werken bij de Action? Je kunt al bij Action werken als je 15 jaar oud bent. Je begint dan meestal in de vulploeg bij een winkelvestiging.

Wat verdient een 15 jarige per uur?

Minimum(jeugd)loon vanaf 1 januari 2023

Leeftijd Per maand Per uur
18 jaar € 967,20 € 5,58
17 jaar € 764,10 € 4,41
16 jaar € 667,35 € 3,85
15 jaar € 580,30 € 3,35

Wat verdien je bij de Aldi?

Het gemiddelde maandsalaris bij ALDI varieert vanaf ongeveer € 1.049 per maand voor een Allround Medewerker (m/v) tot ongeveer € 4.200 per maand voor een Bedrijfsleider (m/v).

See also:  Lymfeklieren Waar Zitten Die?

Hoeveel verdien je per uur bij de Lidl?

18 jaar: € 7,39 per uur.19 jaar: € 8,78 per uur.20 jaar: € 11,70 per uur.21+ jaar: € 14,62 per uur.

Hoeveel verdien je bij de Coop 13 jaar?

Verdien je salaris bij Coop als vakkenvuller – Je kunt ook bij Coop aan de slag als vakkenvuller. In die functie zorg je ervoor dat de schappen in de supermarkt goed gevuld zijn en er strak uitzien. Het is best fysiek werk, dus je hebt er na je shift meteen een work-out opzitten.

Ook help je klanten die bijvoorbeeld een vraag hebben of een bepaald product niet kunnen vinden. Vakkenvuller is een ideale bijbaan, omdat je al vanaf een paar uur per week aan de slag kunt en geen opleiding of werkervaring nodig hebt om dit werk te kunnen doen. Wel moet je minstens 15 jaar oud zijn om bij Coop te solliciteren op deze bijbaan.

Belgen verbaasd over ‘onze’ Jumbo

Hoe het zit met het salaris van een vakkenvuller bij Coop? Dat hangt af van je leeftijd. Zo is bij Coop het salaris van iemand van 15 jaar lager dan van vakkenvullers die ouder zijn. Afhankelijk van je leeftijd kun je bij Coop met vakkenvullen een loon verwachten dat ongeveer tussen de € 4,- en € 12,- bruto per uur ligt.

  • Zie jij dat wel zitten? Kijk dan eens of er een leuke vacatures voor vakkenvuller bij Coop voor je openstaat.
  • Vakkenvuller bij Coop Minimumleeftijd 15 jaar Diploma nodig Nee Minimumloon per uur (21+) € 11,- Minimumloon per maand (fulltime) € 1.914 Extra’s, toeslagen en bonussen Personeelskorting Dit is een salarisindicatie, de precieze bedragen kunnen afwijken.

Laatst geüpdatet: 24 mei 2022

Wat verdient een 16 jarige bij de Jumbo?

Kassamedewerker en verkoopmedewerker salaris

Leeftijd Uurloon Maandloon (40 uur)
15 jaar € 4,99 € 798,40
16 jaar € 5,74 € 918,40
17 jaar € 6,57 € 1051,20
18 jaar € 7,21 € 1153,60

Hoe lang pauze bij 8 uur werken Jumbo?

Wat zijn de wettelijke regels voor pauzes tijdens mijn werk? Er zijn regels voor uw pauzes en rusttijden. Zo heeft u recht op pauze als u langer dan 5,5 uur werkt. In uw cao kunnen afwijkende regels staan, bijvoorbeeld over doorbetaling tijdens uw pauze. Voor uw pauzes gelden de volgende regels:

Als u langer dan 5,5 uur werkt, heeft u volgens de wet recht op minimaal 30 minuten pauze. U mag de pauze splitsen in 2 keer een kwartier. Als u langer dan 10 uur werkt, heeft u volgens de wet recht op 45 minuten pauze. De pauze mag u splitsen in meer pauzes van minimaal een kwartier. Heeft u een cao (of bedrijfsregeling) waarin iets is geregeld over pauzes? Dan mag er in die cao van de wet worden afgeweken. Maar geldt nog steeds: minimaal 1 pauze van 15 minuten na 5,5 uur werken. U mag een werkdag niet beginnen of eindigen met een pauze. Een pauze is bedoeld als onderbreking van de werktijd.

See also:  Wat Is Pdd Nos?

Kan je 300% uitbetaald krijgen?

Koningsdag, we hebben wat te vieren: tot 300% uitbetaald krijgen als je op een feestdag werkt Steeds meer winkels zijn open tijdens feestdagen. Als medewerker kun jij daarmee te maken krijgen. In het voorjaar komen er weer heel wat feestdagen aan zoals Koningsdag, Hemelvaartsdag en 1ste en 2de Pinksterdag. Waar heb je precies recht op en waartoe kun je verplicht worden? Grip op je werkweek Wij als vakbonden vinden het belangrijk dat jij als medewerker grip hebt op je werktijden. Door verruiming van openingstijden neemt de druk om te komen werken alleen maar toe. Wij snappen dat werkgevers tegemoet willen komen aan de wensen van de klant en dus op feestdagen open gaan.

  • Maar een gezonde balans tussen je werk, je privéleven en eventuele zorgtaken is minstens zo belangrijk.
  • En misschien nog wel meer tijdens feestdagen waarop je tijd kunt doorbrengen met familie of vrienden.
  • In de cao staan een aantal afspraken die jou invloed geven.
  • Niet werken en toch doorbetaald krijgen
 Als je niet werkt op de feestdagen kan het zijn dat je toch doorbetaald wordt.

Je moet dan in de 13 weken voorafgaand aan de feestdag minstens 8 dagen op dezelfde dag gewerkt hebben. Je krijgt dan het gemiddeld aantal gerealiseerde uren uitbetaald. Naast je feitelijk gewerkte uren zijn dat bijvoorbeeld ook ziekte-uren, vakantie-uren of verlofuren.

  • Voorbeeld: Hemelvaartsdag valt op een donderdag.
  • Ben je bijvoorbeeld in de 13 donderdagen voorafgaand aan deze feestdag minstens op 8 donderdagen aan het werk geweest, dan krijg je die dag wel uitbetaald voor het gemiddeld aantal ingeroosterde uren.
  • Wel werken: dan een toeslag Als je wel gaat werken op een feestdag en je voldoet aan de 8 uit 13 regel dan krijg je naast de doorbetaling van je loon, je gewerkte uren uitbetaald en daar bovenop een toeslag van 100%.

Voldoe je niet aan de 8 uit 13 regel dan krijg je alleen je gewerkte uren uitbetaald met daar bovenop een toeslag van 100%. Uitspraak sociale commissie: 300% Sommige werkgevers zijn het niet eens met de manier waarop de vakbonden de cao uitleggen. Wij, en vakbonden CNV en de Unie, vinden dat het betekent dat je tot 300% uitbetaald kan krijgen als je op een feestdag werkt, waarop je normaal ook ingeroosterd zou zijn.

We hebben het voorgelegd aan de sociale commissie, en die gaf de vakbonden gelijk. Een bedrijf als H&M betaalt trouwens gewoon die 300%. Het advies is formeel niet bindend en mogelijk willen niet alle werkgevers het advies van de sociale commissie overnemen. Als je denkt dat jij ook recht hebt op 300% maar je krijgt het niet, mail ons dan:,

In een schema ziet de feestdagentoeslag er zo uit:

See also:  Hoe Doe Je Een Tampon In?
Loondoorbetaling gewerkte uren 100%
wel 8 uit 13 en werkt niet ja nee nee
wel 8 uit 13 en werkt wel ja ja ja
niet 8 uit 13 en werkt niet nee nee nee
niet 8 uit 13 en werkt wel nee ja ja

Werken op feestdagen: vrijwillig In alle gevallen geldt dat werken op feestdagen volgens jouw cao op vrijwillige basis gebeurt. Je kan dus alleen werken als je daar zelf mee instemt. In de cao staat dat de werkgever je alleen kan verplichten om te komen werken als hij de bezetting niet rond krijgt met vrijwilligers.

Wat is 200% uitbetaald?

Toeslagen – Of je werknemers wel of niet een toeslag moet geven als zij op feestdagen werken staat niet vastgelegd in de wet. Wel kan een CAO voorschrijven wat gebruikelijk is. In sommige CAO’s staat dat werknemers recht hebben op 200 procent loon of een toeslag van 50 procent van het loon als zij werken op een officiële feestdag.

Wat verdien je netto bij Albert Heijn?

Wil jij graag lekker verdienen en ben je benieuwd wat het Albert Heijn salaris is? Geen zorgen. Wij hebben dit helemaal uitgezocht voor je, zodat jij precies weet wat je gaat verdienen wanneer je bij Albert Heijn gaat werken. Het is altijd fijn om van te voren al te weten hoeveel je ongeveer gaat verdienen en ook goed om je hierin te verdiepen voordat je gaat solliciteren.

Hoeveel verdiend een 15-jarige bij de Kruidvat?

Rond de 50 per maand als je 3 uurtjes per week werkt. Je krijgt 3,12 euro voor een 15-jarige.

Hoeveel euro per uur bij Kruidvat?

Hoeveel betaalt Kruidvat per uur? Het gemiddelde uurloon van Kruidvat loopt uiteen van ongeveer € 4 per uur voor een undefined tot € 6 per uur voor een undefined. Werknemers van Kruidvat beoordelen het totale pakket aan vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,3/5 sterren.

Wat is de salaris van de Hoofdcassiere?

Wat verdient een Hoofdcassiere in loondienst? –

Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 1.700 bruto per maand.Gemiddeld salaris ongeveer € 2.000 bruto per maand.Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.300 bruto per maand.

Wat verdien je als kassamedewerker?

Wat verdien je gemiddeld als kassamedewerker? Als fulltime kassamedewerker ga je gemiddeld 1.734 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat 22.485,60 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt. Als flexmedewerker verdien je ongeveer 10 euro per uur.

Wat verdient een 16 jarige in de supermarkt?

leeftijd uurloon geen supermarkt (€) uurloon supermarkt (€)
16 7,28 3,35
17 6,57 4,16
18 6,73 7,04
19 6,64 6,21

Wat verdien je per uur in de supermarkt?

Per uur

Fulltime werkweek in bedrijf 21 jaar en ouder 18 jaar
36 uur € 11,06 € 5,53
38 uur € 10,48 € 5,24
40 uur € 9,96 € 4,98