Buffalo Lake , Mn

Tips | Comments | Ideas

Wat Is Balayage?

Wat Is Balayage
Balayage vs. Highlights: dit moet je weten Wat Is Balayage Met zowel Balayage als Highlights zorg je voor een subtiele maar rijke verandering in het haar. Je zorgt niet alleen voor lichtere schakeringen maar je creëert ook een bijzonder effectmet lichte en donkere tinten. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen beide kleurbehandelingen en wat is nu de beste keuze voor jou? Dat leggen we hier aan je uit! Balayage is een frans woord dat ‘vegen’ betekent.

Bij deze techniek worden de lichtere tonen als het ware op het haar geveegd. Dit gebeurt op willekeurige delen van het haar. De kleur wordt bovenop het haaroppervlak aangebracht, waardoor er een zeer natuurlijk effect ontstaat. Balayage wordt aangebracht om het haar een lichtere ook te geven, zonder dat je hierbij heel duidelijk uitgroei gaat zien.

Balayage is vaak maar een paar tinten lichter dan de basiskleur van het haar. Hierdoor krijg je een natuurlijke diepte en dimensie. Het is ook erg gemakkelijk om een Balayage te onderhouden. Bij Highlights zijn een meer traditionele manier om het haar op te lichten.

 • Highlights worden aangebracht met folie, vanaf de wortel tot aan de punt.
 • Hierbij worden strengen haar nauwkeurig uitgesneden: we weven kleine secties met een kam en wikkelen deze na het verven in aluminiumfolie.
 • Het effect is prachtig en niet voor niets nog altijd populair: je hebt een meer uitgesproken contrast tussen je basiskleur en de lichte lokken.

Omdat Highlights een gestructureerd patroon hebben, moet dit vaker en nauwkeuriger bijgewerkt worden. Op het gebied van techniek, resultaat en onderhoud zijn er tussen beide kleurbehandelingenverschillen te zien:

Techniek: bij Balayage wordt de kleur aangebracht zonder folie, en wordt de kleur ook op het haaroppervlak geveegd. Ook is er mindere nauwkeurigheid in het gedeelte van het haar dat wordt opgelicht. Highlights worden gezet met folie en volgens een meer gestructureerd patroon. Het haar wordt nauwkeurig van boven naar beneden geverfd.Resultaat: een Balayage geeft jouw haar een ‘sunkissed’ effect. Daarnaast is de nieuwe kleur slechts een paar tinten lichter dan je natuurlijke haarkleur. Bij Highlightszijn de verschillen tussen licht en donker wat groter en zie je een duidelijke structuur van de Highlights.Onderhoud: de naadloze overgang van de highlights bij een Balayage zorgt ervoor dat je het resultaat langer behoud. Highlights hebben iets meer regelmatig onderhoud nodig.

Wat voor jou de beste keuze is, is vooral afhankelijk van jouw persoonlijke wens. De een vindt het natuurlijke effect van Balayage mooi en de ander is juist fan van het duidelijke contrast bij Highlights. Daarnaast is natuurlijk ook de vraag hoe vaak je jouw nieuwe kapsel wilt onderhouden.

Wat is het verschil tussen highlights en balayage?

Highlights, Balayage, ombre, bronde, babylights, dip dye?! – Highlights, Balayage, ombre, bronde, babylights, dip dye! We zien door de termen het haar niet meer De verschillen zijn ook minimaal maar het heeft te maken met het verloop van licht naar donker en zorgen voor meer diepte in je haar. Wij leggen graag aan je uit wat nou het verschil is en wat extra tips! Highlights Highlights en lowlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten. Balayage Balayage is een populaire haartrend van dit moment. Het lijkt heel erg om ombre, maar er is zeker een verschil. Balayage zegt iets over de techniek en dus niet over het resultaat. Er worden vegen over de lengte van het haar gemaakt. Hierbij wordt de aanzet donkerder gehouden en de punten worden lichter gemaakt.

Natuurlijk kun je hierbij altijd een aantal plukken dichter tegen de aanzet zetten. Balayage wordt zonder folies aangebracht, waardoor de kleur soms wel drie tinten donkerder is dan met folies. Het voordeel zonder folies, is dat het minder schadelijk is; door de folies broeit het ontkleuringsproduct namelijk in het haar.

Hierdoor wordt de kleur met folies dus vaak lichter. Je kunt ook lichter met balayage worden, hiervoor moet je behandeling 2/3 keer herhalen. Balayage is dus heel goed geschikt voor dames die een natuurlijk resultaat willen, maar dan nét iets lichter. Heb je juist al lichte punten? Dan kun je de aanzet van je haar donkerder laten maken voor het balayage effect. Wat is het verschil tussen highlights en balayage? Het verschil tussen highlights en balayage is de de manier van aanbrengen (met en zonder folies), de sterkte van het ontkleuren (highlights kunnen lichter door de folies) én highlights worden vanaf de hoofdhuid gezet, terwijl balayage begint vanaf 5cm of verder vanaf de aanzet.

Alle termen uitgelegd Dan hebben we ook nog ombre, bronde, dip die en babylights. Even in kort: Balayage = 40/50% lichte kleur en de rest basiskleur. Natuurlijk kun je ook meer een lichte kleur inzetten, maar dat is officieel niet het beoogde resultaat. Ombre = Ombre daarentegen gaat juist om veel licht.60/70% lichte punten met een klein deel eigen haarkleur op de aanzet en een klein beetje in de punten voor een natuurlijke vervaging.

Bronde = eigenlijk het tegenovergestelde van de ombre. Hierbij gaat het om een donkere kleur en maak je een klein percentage licht. Het mooie aan deze techniek is dat je werkt met meerdere kleuren bruin. Dip dye = Dip dye is de aanzet 100% donker en de punten 100% licht met een mooie vervaging.

Dit oogt minder natuurlijk. Een ombre of balayage is vele malen mooier. Babylights = Babylights zijn een aantal lichtere plukken aan de voorkant met een zachte overloop naar achteren. De plukjes aan de voorkant worden vanaf de hoofdhuid ingezet en hoe verder we naar de kruin werken, hoe meer uitgroei we laten zitten.

Leuk voor dames die eigenlijk alleen in het gezicht wat meer licht en beweging willen. REDKEN heeft hier net een nieuwe Blonde Idol kleuren en technieken voor die we in onze salons aanbieden. Babylights Dip dye Highlights Haarmode Brommert heeft color specialist in huis en laat je graag alle mogelijkheden zien met de mooiste producten van Redken. Voor een nieuwe kleur zit je bij de kapsalon in Geldrop goed! Alle afbeeldingen zijn ter inspiratie gevonden op pinterest.

See also:  Hoe Snel Geneest Een Lever?

Hoe lang blijft balayage in je haar?

Hoe lang heb je plezier van een balayage? – Wanneer je een balayage laat verven met permanente verf of blondering, dan blijft dit natuurlijk zitten tot het eruit is gegroeid. Doordat deze verftechniek al een soort uitgroei laat zien, hoef je dit minder vaak bij de houden dan bij een volledig gekleurde coupe.

Wat doet balayage met je haar?

Wat is balayage precies? – Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren.

 • Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights.
 • Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei.
 • De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast.
 • Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi.

Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen.

Wat kost een balayage bij de kapper?

Wat kost een Balayage? – Een Balayage kost tussen de €80-€150 De exacte prijs is afhankelijk van de wensen en de lengte van het haar. Uiteraard kan het per haarsalon ook verschillen. Maar bij een Balayage behandeling adviseren we uitsluitend voor de beste te gaan, want hier geldt vaak het spreekwoord: goedkoop is duurkoop! Wat Is Balayage

Kan een balayage op grijs haar?

Balayage donkerbruin haar – Als je erg donker haar hebt en naar een lichtere kleur wilt kan het zijn dat je haar geblondeerd moet worden. Bij Trendlounge ben je verzekerd van jarenlange ervaring in het kleuren van haar. Dit is voor een mooie balayage met bruin haar erg belangrijk. Onze gediplomeerde kleurexperts weten jou goed advies te geven over de laatste kleuren en trends. Wil jij grote delen van het haar oplichten, net alsof het op een natuurlijke manier door de zon is opgelicht ? Kies dan voor een balayage. Onze topstylisten zijn continue op de hoogte van de laatste kleurtrends en technieken en weten jou precies de gewenste kleur en coupe te geven. Sinds 2003 staat Trendlounge bekend als de specialist op het gebied van balayage, Een balayage is perfect voor grijs haar. Je kunt met deze techniek grijze haren camoufleren zonder dat je alle haren hoeft te verven. Ben je grijs aan het worden en wil je op een natuurlijke manier daarin meegaan? Of heb je geen grijs haar en wil je juist grijze tinten er in? Grey blending met de balayage techniek is hier perfect voor! Trendlounge heeft een gemiddelde beoordeling van => 4,8 sterren. Op onze tarievenlijst, zie hoofdmenu, kun je de prijzen van de verschillende behandelingen vinden. Hieronder hebben we ze nogmaals voor je opgesomd.

Senior Stylist
Balayage 3/4 vanaf € 102,90
Balayage Fullhead vanaf € 124,10
Toner € 31,05
Uitgroei behandeling € 59,75

Bekijk nu prijslijst voor het laten verven van je haar, Wat Is Balayage

Kan iedereen balayage?

Iedereen! Omdat balayage aangepast kan worden om iedere basiskleur te flatteren, past de trend bij het warmste blond en het donkerste bruine tot het stralendste rode haar. Het is perfect voor iedereen die een onderhoudsvriendelijkere kleur wil, met een zachtere uitgroei.

Wat is het verschil tussen Ombre en balayage?

Verschil tussen ombré en balayage – Het grote verschil tussen de twee technieken is dat ombré een donkere uitgroei geeft met lichte punten en balayage een subtiele overloop van kleur is. De kleurverdeling bij ombre is meer horizontaal en bij balayage is meer verticaal.

Wat is het verschil tussen balayage en Mèches?

Balayage vs. Highlights: dit moet je weten Wat Is Balayage Met zowel Balayage als Highlights zorg je voor een subtiele maar rijke verandering in het haar. Je zorgt niet alleen voor lichtere schakeringen maar je creëert ook een bijzonder effectmet lichte en donkere tinten. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen beide kleurbehandelingen en wat is nu de beste keuze voor jou? Dat leggen we hier aan je uit! Balayage is een frans woord dat ‘vegen’ betekent.

Bij deze techniek worden de lichtere tonen als het ware op het haar geveegd. Dit gebeurt op willekeurige delen van het haar. De kleur wordt bovenop het haaroppervlak aangebracht, waardoor er een zeer natuurlijk effect ontstaat. Balayage wordt aangebracht om het haar een lichtere ook te geven, zonder dat je hierbij heel duidelijk uitgroei gaat zien.

Balayage is vaak maar een paar tinten lichter dan de basiskleur van het haar. Hierdoor krijg je een natuurlijke diepte en dimensie. Het is ook erg gemakkelijk om een Balayage te onderhouden. Bij Highlights zijn een meer traditionele manier om het haar op te lichten.

 • Highlights worden aangebracht met folie, vanaf de wortel tot aan de punt.
 • Hierbij worden strengen haar nauwkeurig uitgesneden: we weven kleine secties met een kam en wikkelen deze na het verven in aluminiumfolie.
 • Het effect is prachtig en niet voor niets nog altijd populair: je hebt een meer uitgesproken contrast tussen je basiskleur en de lichte lokken.

Omdat Highlights een gestructureerd patroon hebben, moet dit vaker en nauwkeuriger bijgewerkt worden. Op het gebied van techniek, resultaat en onderhoud zijn er tussen beide kleurbehandelingenverschillen te zien:

Techniek: bij Balayage wordt de kleur aangebracht zonder folie, en wordt de kleur ook op het haaroppervlak geveegd. Ook is er mindere nauwkeurigheid in het gedeelte van het haar dat wordt opgelicht. Highlights worden gezet met folie en volgens een meer gestructureerd patroon. Het haar wordt nauwkeurig van boven naar beneden geverfd.Resultaat: een Balayage geeft jouw haar een ‘sunkissed’ effect. Daarnaast is de nieuwe kleur slechts een paar tinten lichter dan je natuurlijke haarkleur. Bij Highlightszijn de verschillen tussen licht en donker wat groter en zie je een duidelijke structuur van de Highlights.Onderhoud: de naadloze overgang van de highlights bij een Balayage zorgt ervoor dat je het resultaat langer behoud. Highlights hebben iets meer regelmatig onderhoud nodig.

See also:  Hoe Ruikt Gas?

Wat voor jou de beste keuze is, is vooral afhankelijk van jouw persoonlijke wens. De een vindt het natuurlijke effect van Balayage mooi en de ander is juist fan van het duidelijke contrast bij Highlights. Daarnaast is natuurlijk ook de vraag hoe vaak je jouw nieuwe kapsel wilt onderhouden.

Heb je uitgroei bij balayage?

Na een balayage heb je een set highlights die er natuurlijk uitzien, omdat ze geen duidelijke uitgroei hebben.

Wat is de meest aantrekkelijke haarkleur?

Volgens een onderzoek van het College of Natural and Health Sciences van de Universiteit van Tampa waar meer dan 1900 deelnemers werden ondervraagd, kan de knoop voor eens en voor altijd worden doorgehakt: we vinden bruine lokken de aantrekkelijkste haarkleur.

Hoe hou je balayage mooi?

Hoe houd je een balayage mooi? Dennis: ‘Om je balayage mooi te houden zijn er natuurlijk diverse producten op de markt. Zo zijn er producten die helpen de kleur mooi koel te houden. Zelf adviseren wij dan de Matrix Color Obsessed So Silver Shampoo, of de Fanola No Yellow Shampoo.

Hoe vaak moet je balayage bijwerken?

Hoe onderhoudsvrij is een Balayage nou eigenlijk? Een Balayage vanuit natuurhaar is dé uitkomst voor mensen die niet iedere 5 á 6 weken bij de kapper willen zitten om hun uitgroei bij te laten werken! Doordat de balayage vloeiend overloopt vanuit je natuurkleur, gaat deze alleen maar “zakken” maar geeft geen uitgroeilijn.

 1. Gemiddeld genomen is het aan te raden om de Balayage om de 4/5 maanden “omhoog” te laten plaatsen.
 2. Dit noemen wij de balayage bijwerken.
 3. Één keer per jaar adviseren wij om een geheel nieuwe Balayage te laten zetten.
 4. Tot zover het super onderhoudsvrije gedeelte.
 5. Tje tje dus! Wat kun en moet je thuis zelf doen om jouw Balayage zo goed mogelijk te onderhouden?! Dát gaan we je nu vertellen.

Een Balayage, en dan vooral de koele / assige / grijzige tinten, vragen goed en grondig onderhoud! Iedere wasbeurt is het van zeer groot belang dat je met de juiste en door ons aanbevolen producten je haren wast én verzorgt om zolang mogelijk plezier te hebben van je kleur.

Bij een bezoek aan onze salon krijg je van ons een advies op maat met betrekking tot jouw kleur en haarverzorging. “Even” snel je haar wassen zit er dan ook niet meer in;-)! Een wasbeurt begint met de aan jou geadviseerde shampoo gevolgd door de conditioner of het (kleur)masker wat goed doorgekamd moet worden en inwerktijd nodig heeft.

Na het uitspoelen zijn er meestal ook zogenaamde “leave-in” producten nodig om het mooi te kunnen föhnen of modelleren. Goedkoop = duurkoop! Kort samengevat: Wil jij graag een Balayage, maar wil je dit thuis met andere producten dan door ons geadviseerd gaan verzorgen? Kies dan geen kleur die veel onderhoud vereist! Ga niet urenlang bij de kapper zitten om met een geweldig resultaat naar buiten te lopen, om er vervolgens thuis maar een aantal wasbeurten plezier van te hebben! Koop Olaplex producten ook altijd bij jouw kapper en niet online.

Kan balayage op kort haar?

IS HET GESCHIKT VOOR ALLE HAARKLEUREN/HAARTYPES? – Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een kort koppie. bij stijl, slag of krulhaar.

Hoe wordt een balayage gedaan?

Balayage is een Frans woord voor ‘vegen’. Deze kleurtechniek wordt met vegen in het haar aangebracht. De bedoeling is dat er een subtiele overloop is tussen de aanzet en de punten. De kleurverloop van donkerder bij de aanzet naar een lichtere kleur in de punten.

Kan balayage op geverfd haar?

Hoe krijg je opstapelingen? – Je hebt je haar nog nooit gekleurd en je eigen haar is donkerblond. Je wilt graag een bruine kleur in je haar. Je gaat naar je kapper, de kapper kleurt je haar bruin en je hebt bruin haar. Na 2 maanden zie je een uitgroei en je wilt toch naar donkerbruin. Wat Is Balayage Je kunt zien op deze foto dat deze vrouw meerdere keren een andere kleur heeft gekozen. Eigenlijk zou ik deze klant niet aannemen want het haar is erg droog en er zijn teveel opstapelingen in het haar aanwezig. Wat Is Balayage Deze klant heeft een bruine balk in haar haren en deze balk valt op zich nog niet erg op totdat je er een highlight in gaat zetten en dat de balk maar niet lichter wilt worden dan oranje. Wat Is Balayage De aanzet was een paar keer met een 5.1 geverfd en de punten waren meerdere keren geblondeerd. De klant wilde graag een balayage. Als de aanzet geverfd is, dan is het lastiger lichter maken dan natuurhaar. Er komt veel warmte vrij. De punten hadden een egale warme blonde kleur en heb ik nuances ingeverfd om de lijnen te verzachten.

Met 2 kleuren in het haar is wel mogelijk om een mooie balayage te krijgen in het haar. Ik zie dit zo vaak in de stoel. Als een klant meerdere “balken” in haar haren heeft, vertelt dit ook wel iets over de klant zelf. Als je een klant hebt die zuinig is met haar haren, zal ze niet zoveel balken hebben in haar haren.

Vraag goed aan de klant wat haar geschiedenis is van haar haren en wat ze verwacht van jou. Vraag haar desnoods eerst op een intake gesprek dat jezelf kan zien wat de mogelijkheden zijn. Dan krijg je nooit misverstanden. Liefs, Brenda Brenda van Walsum is Master Color Specialist en zit inmiddels alweer 20 jaar in het kappersvak. Via haar Instagramaccount deelt ze de mooiste creaties. Meer weten? Check @brenda_haarstyliste

Welke kleur past niet bij grijs?

Met welke kleuren moet ik oppassen? – Bij grijze haren moet je oppassen met rode en oranje kleuren. Deze kleuren zijn vaak te warm voor grijze haren. Je loopt het risico dat je grijze haren een gelige gloed krijgen. Pas daarom ook op met gouden sieraden.

 1. Zilver staat mooier.
 2. Leuren die een bruine tint hebben, kunnen wel mooi staan.
 3. Andere kleuren waar je mee op moet passen zijn te lichte pasteltinten.
 4. Dit gaat helemaal op als je van nature een bleke huid hebt.
 5. In dat geval kies je beter iets sprekendere kleuren.
 6. Hoe zit het met zwart en wit? Dat past toch overal bij? Wit past prima bij grijs haar.
See also:  Sunlight Zeep Waar Te Koop?

Je kunt wel wat kleuraccenten leggen in details in de kleding of met accessoires en make-up. Met zwart moet je oppassen, zeker als je ook een bleke huid hebt. Zwart kan dan een te hard contrast geven. Altijd al interesse in de wereld van schoonheidszorg, haarverzorging, styling en make-up? Bekijk dan hier alle Schoonheidszorg Opleidingen van Wellness Academie in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Hasselt, Gent en Antwerpen !

Welke kleur haar voor 50+?

Volgens Abdullah kun je ook het beste voor verschillende kleurtinten gaan. Vrouwen boven de 50 hebben volgens haar het meest baat bij zachte kleuren en niet al te extreme kapsels. Pauli (58) wil voor eens en voor altijd afrekenen met haar kapsel, dat ze al jarenlang heeft.

Welke kleur staat het mooist bij grijs haar?

Hoe groter het contrast rood, hoe beter het staat bij grijs haar. Vooral donkerrood combineert uitstekend met grijs. Rode tinten die naar het oranje neigen zijn minder flatteus.

Hoeveel kost balayage bijwerken?

Er is nog een voordelige manier om jouw kleuring op te frissen, wist je dat? – Dit kan met een Toner behandeling. Deze kun je ook online boeken. Wat een toner is, lees je hier! Deze behandeling kost €38,50. Een toner maakt het haar niet lichter, maar frist het op.

Hoe ziet een balayage eruit?

Wat is een Balayage ook alweer? – Balayage is een kleurtechniek waarbij de kleur middels veegbewegingen op het haar wordt aangebracht, om de kleurtinten natuurlijk en geleidelijk in elkaar te laten verlopen. Balayage gebruikt dus ook verschillende kleurtinten van licht naar donker om de kleur verschillende dimensies te geven.

Hoe duur zijn highlights bij de kapper?

Wat kosten highlights bij de kapper?

Senior Stylist
Fullhead highlights of lowlights € 132,60
Effect mini highlights of lowlights € 41,35
Effect maximum highlights of lowlights € 64,75
Uitgroei behandeling € 59,75

Wat zijn highlights in het haar?

Wat zijn highlights? – Highlights zijn eigenlijk gewoon verfstreepjes in je haar. Deze streepjes zijn lichter dan je eigen haarkleur. Juist door een paar tintjes lichter te gebruiken dan je eigen coupe, zorgen ze voor een fris sunkissed effect, De algemene regel is dat je twee of drie tinten lichter dan je eigen haarkleur gebruikt. Wat Is Balayage

Wat is het verschil tussen highlights en Babylights?

Highlights, lowlights en babylights in je haar | Breda Wil je net iets anders met je haar, iets meer diepte of warmte en iets meer textuur? Denk dan eens aan highlights, aan lowlights of aan babylights. Wil je weten wat de verschillen tussen deze ‘lights’ precies zijn, lees dan verder, de kappers van Yorimage in Breda vertellen het je hier.

 • Wat zijn highlights? Highlights zijn strepen in je haar die met haarverf in een lichtere tint dan je eigen haarkleur worden aangebracht.
 • Meestal wordt gekozen voor een kleur die ongeveer drie tinten lichter is, waardoor een zonnig effect ontstaat.
 • Ben je heel donker, ga dan niet voor te lichte strepen, maar kies voor warm bruin om een zebra-effect te voorkomen.

Wat zijn lowlights? Lowlights zijn precies het tegenovergestelde van highlights. Ga je bij highlights voor een tint of wat lichter dan je eigen kleur, bij lowlights ga je voor donkerder. Lowlights lijken vaak wat subtieler. Dit komt door de manier van aanbrengen, onder de lichtere haren.

Wat zijn babylights? Babylights zijn subtiele highlights die een zomers effect geven zonder dat het opvalt dat je je haren hebt geverfd. Ze geven een natuurlijke zonnige uitstraling. Babylights worden nooit door het hele haar aangebracht, maar alleen bovenop de kruin en rond het gezicht. Babylights zijn mogelijk bij iedere haarkleur.

Hoe worden ze aangebracht? Er zijn een aantal verschillende technieken voor het aanbrengen van high- en lowlights in je haar. De meest gebruikte technieken leggen we uit. Kamtechniek Een snelle manier van aanbrengen waarmee verf door het haar gekamd wordt.

Met deze manier van aanbrengen bereik je een nonchalant en speels effect. Folietechniek De folietechniek wordt het meest gebruikt. Met behulp van aluminiumfolie worden steeds plukjes lichter of donkerder gemaakt. Op deze manier kan al bij de haarinzet worden begonnen, zodat de overgang vloeiend verloopt.

De muts Verven met behulp van een muts is een techniek die al lang wordt gebruikt, meestal voor een ‘coupe soleil’. In de muts zitten kleine gaatjes waardoor haar naar buiten getrokken wordt wat vervolgens geverfd wordt. Welke ‘lights’ passen het beste bij jou? Als je een donkere haarkleur hebt, zijn highlights de beste keus.

Lowlights worden het meest gebruikt bij mensen met licht haar om net die extra diepte te bereiken. Het is wel belangrijk om ook naar de kleur van je huid te kijken. Sommige mensen hebben een huidskleur met een warme en andere met een koele ondertoon. Ga bij de keuze van de kleur mee in deze toon. Wil je ook eens proberen of high- of lowlights iets voor jou zijn? Je bent van harte welkom in de salon van Yorimage in Breda, we helpen je graag.

: Highlights, lowlights en babylights in je haar | Breda

Hoe ziet een balayage eruit?

Wat is een Balayage ook alweer? – Balayage is een kleurtechniek waarbij de kleur middels veegbewegingen op het haar wordt aangebracht, om de kleurtinten natuurlijk en geleidelijk in elkaar te laten verlopen. Balayage gebruikt dus ook verschillende kleurtinten van licht naar donker om de kleur verschillende dimensies te geven.