Buffalo Lake , Mn

Tips | Comments | Ideas

Waar Kan Je Harry Potter Kijken?

Waar Kan Je Harry Potter Kijken
Waar kun je de films van Harry Potter online kijken? –

✅ HBO Max ➡️ Ga meteen naar Harry Potter bij HBO Max in Nederland. Alles uit deze magische wereld is sinds de lancering in maart 2022 te zien, zowel de originele HP-films als de Fantastic Beasts-reeks en meer gerelateerde films en series uit de Wizarding World. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement,
✅ Pathé Thuis Bij Pathé Thuis zijn alle Harry Potter-films momenteel te huur en te koop. Je kunt de films zowel in het Engels als in het Nederlands bekijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. ? Kijk nu de Harry Potter-collectie op Pathé Thuis.
? Bol.com Je kunt de DVD-box en Blu-ray bij de online winkel Bol.com vinden. ? Ga direct naar Harry Potter bij Bol.com.
? Amazon.nl Ook bij Amazon’s webwinkel is de DVD-box (of Blu-ray) te vinden. ? Ga direct naar Harry Potter bij Amazon.nl.
❌ Amazon Prime Video Sinds 31 januari 2022 zijn de films van Harry Potter helaas niet meer te kijken via Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+ Momenteel kun je deze films niet kijken bij Disney+.
⛔️ Netflix De films zijn op dit moment jammer genoeg niet op Netflix te bekijken.
⛔️ Viaplay Bij Viaplay is de filmreeks van Harry Potter nu niet te zien.
⛔️ Videoland In het aanbod van Videoland zijn de films nu niet te vinden.

Waar kan ik gratis Harry Potter kijken?

Er is geen website te vinden waar je (legaal) gratis alle Harry Potter films kan kijken. Ze staan niet op Netflix of andere filmservices. De enige manier is kopen (je kan ze goedkoop huren via YouTube of Google Play) of toch illegaal op het internet bekijken.

Waar kan je de film Harry Potter bekijken?

Klik hier voor een samenvatting In het kort: zo kijk je Harry Potter online De acht Harry Potter films vind je op Netflix, Amazon Prime Video en HBO Max, Je krijgt echter slechts vanuit specifieke landen toegang. Wat als je niet in een land bent met toegang tot deze magische wereld? Gelukkig volg je de avonturen van Harry, Ron en Hermelien gewoon met een VPN.

 1. Neem een abonnement op de VPN-dienst.
 2. Download de app en installeer de software.
 3. Selecteer een VPN-server in een land waar Harry Potter uitgezonden wordt.
 4. Open de streamingdienst en geniet van de films!

Wil je weten in welke landen de streamingdiensten Harry Potter vertonen? Of wil je een beter beeld van hoe je een VPN gebruikt om de films van J.K. Rowling te kijken? Lees dan de rest van dit artikel en voor je het weet bevind jij je in de magische tovenaarswereld.

 1. Vanaf het moment dat Harry Potter en de Steen der Wijzen in 2001 in de bioscoop verscheen, zijn de films een enorm succes geweest.
 2. De films kunnen tot de klassiekers worden gerekend, en veel mensen houden ervan om zo nu en dan opnieuw in de fantasiewereld van J.K.
 3. Rowling te duiken.
 4. Voor deze fans is er goed nieuws: de Harry Potter-cast komt eenmalig weer bij elkaar! Op 1 januari 2022 wordt er een ware Harry Potter-reünie georganiseerd.

Natuurlijk hebben wij voor je uitgezocht hoe je deze het makkelijkst kunt bekijken, Videotheken bestaan echter niet meer en niet iedereen ziet het zitten om een dvd-bundel op Amazon te kopen. Welke alternatieven heb je dan? Is Harry Potter te zien op Netflix? En zo niet, waar kun je de films dan bekijken? We hebben de opties hier voor je op een rijtje gezet.

Kan je op Netflix Harry Potter kijken?

Hoe kan je Harry Potter kijken via Netflix? – Als je beschikt over een Netflix abonnement kun je gratis en onbeperkt naar alle Harry Potter films kijken, gewoon via je smart-TV, laptop of smartphone. Je hebt hier alleen een VPN voor nodig. Zelf hebben we NordVPN getest en deze service werkt perfect voor streaming van de Harry Potter filmreeks.

Hoelang staat Harry Potter op Netflix?

Droevig nieuws voor de Potterheads die alle acht ‘Harry Potter’-films dit jaar nog eens wilden bekijken, want na 31 januari verdwijnen alle acht films van Netflix! De ‘Harry Potter’-franchise blijft énorm populair en daar liegen ook de kijkcijfers niet om.

Kun je Harry Potter kijken op Disney +?

Waar kun je de hele reeks van Harry Potter-films in 2023 online kijken? Veel filmliefhebbers vragen zich af hoe je Harry Potter online kijken kunt. De populaire reeks gebaseerd op de boeken van J.K. Rowling werd uitgezonden van 2001 (de eerste film) tot en met 2011 (het slotstuk) en wist gigantisch veel kijkers te trekken.

✅ HBO Max ➡️ Alles uit deze magische wereld is sinds de lancering in maart 2022 te zien, zowel de originele HP-films als de Fantastic Beasts-reeks en meer gerelateerde films en series uit de Wizarding World. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot,
✅ Pathé Thuis Bij Pathé Thuis zijn alle Harry Potter-films momenteel te huur en te koop. Je kunt de films zowel in het Engels als in het Nederlands bekijken. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. ?
? Bol.com Je kunt de DVD-box en Blu-ray bij de online winkel Bol.com vinden. ?
? Amazon.nl Ook bij Amazon’s webwinkel is de DVD-box (of Blu-ray) te vinden. ?
❌ Amazon Prime Video Sinds 31 januari 2022 zijn de films van Harry Potter helaas niet meer te kijken via Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+ Momenteel kun je deze films niet kijken bij Disney+.
⛔️ Netflix De films zijn op dit moment jammer genoeg niet op Netflix te bekijken.
⛔️ Viaplay Bij Viaplay is de filmreeks van Harry Potter nu niet te zien.
⛔️ Videoland In het aanbod van Videoland zijn de films nu niet te vinden.
See also:  Waar Kan Ik Game Of Thrones Kijken?

Men vraagt zich door de magische wereld van Harry Potter vaak af: staat Harry Potter op Disney Plus? Of komt de filmreeks in de toekomst nog naar de streamingdienst van The Walt Disney Company? Helaas is dat beide niet het geval, want de uitzendrechten van de Harry Potter-franchise liggen in handen van Warner Bros.

Dat is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van het bedrijf, niet van The Walt Disney Company. Wel zijn er in het heel veel andere magische films te vinden. Zo stream je er fabuleuze animatiefilms van Pixar en Disney, maar ook superheldenverhalen van Marvel, vertellingen uit het Star Wars-universum, wereldse beelden van National Geographic en content voor oudere kijkers van Star.

Hieronder bezoek je direct de officiële website van Disney+. ➝ ?‍♂️ De streamingdienst HBO Max is eigendom van Warner Bros. Discovery, het bedrijf dat de uitzendrechten van in handen heeft. Hierdoor kun je op dit video on demand-platform in Nederland kijken naar alle titels uit de franchise.

 • Naast de 11 films uit de bovenstaande reeks gaat het hierbij bijvoorbeeld ook om, Fantastic Beasts: A Natural History met Stephen Fry en,
 • ? Vroeger was de Wizarding World in meerdere landen te bekijken op Netflix en men is nog steeds benieuwd: komt Harry Potter weer terug op Netflix? Helaas voor abonnees van het video on demand-platform heeft Warner Bros.

Discovery besloten om de uitzendrechten exclusief bij haar eigen videodienst HBO Max te houden. De kans dat de HP-reeks dus ooit nog in het vertoond zal worden is jammer genoeg minimaal. Er bestaan -diensten en -diensten in Nederland. Bij een SVOD-dienst als Netflix, Videoland of Disney+ betaal je een vast bedrag per maand om allerlei films en series onbeperkt te kunnen kijken.

Bij een TVOD-dienst als Pathé Thuis, Google Play of meJane betaal je per film een los bedrag om de titel te huren of kopen. Momenteel is het volledige aanbod van Harry Potter-films niet op een SVOD-dienst naast HBO Max in Nederland te zien, maar de films zijn ook los verkrijgbaar bij TVOD-diensten. Je kunt bijvoorbeeld,

Daar kun je kiezen tussen huren of kopen, tussen kijken in het Nederlands of in het Engels en tussen SD- en HD-kwaliteit. De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van J.K. Rowling. Ook de spin-off films genaamd Fantastic Beasts zijn gebaseerd op boeken van dezelfde schrijfster.

Wat de beste Harry Potter films zijn is natuurlijk subjectief, maar doorgaans vinden mensen de originele filmreeks het leukste om te kijken. Hierin is Harry (Daniel Radcliffe) een jonge tovenaar die als baby een aanval van een boosaardige tovenaar genaamd Voldemort heeft overleefd. Hij wordt toegelaten op toverschool Zweinstein en ontmoet zijn vrienden Ron Wemel / Ron Weasley (Rupert Grint) en Hermelien Griffel / Hermione Granger (Emma Watson).

Door de jaren heen maakt hij zich klaar voor de strijd met Voldemort om de tovenaarswereld te redden. Hierin komt hij in ingewikkelde en betoverende situaties met tovenaars als Albertus Perkamentus, Draco Malfidus en Severus Sneep.

Titel Harry Potter
Jaar 2001-2011
Soort Filmreeks
Duur 8 films
Genre Avontuur, Familie, Fantasie
Cast Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Richard Harris, Tom Felton, Alan Rickman, Robbie Coltrane, Maggie Smith, Richard Griffiths
Boeken Gebaseerd op de

We hebben het hier natuurlijk over alle 8 de films. In het onderstaande overzicht zie je gesorteerd op chronologische volgorde en productiejaar om welke titels het dan gaat.

Titel Jaar IMDb Rotten Tomatoes
Harry Potter en de Steen der Wijzen / The Philosopher’s Stone 2001 7.6 81%
Harry Potter en de Geheime Kamer / The Chamber of Secrets 2002 7.4 82%
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban / The Prisoner of Azkaban 2004 7.9 90%
Harry Potter en de Vuurbeker / The Goblet of Fire 2005 7.7 88%
Harry Potter en de Orde van de Feniks / The Order of the Phoenix 2007 7.5 77%
Harry Potter en de Halfbloed Prins / The Half-Blood Prince 2009 7.6 83%
Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 1 / The Deathly Hallows part 1 2010 7.7 78%
Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2 / The Deathly Hallows part 2 2011 8.1 96%

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001) Official Trailer – Daniel Radcliffe Movie HD : Waar kun je de hele reeks van Harry Potter-films in 2023 online kijken?

Is Harry Potter van Disney?

The Walt Disney Company began in 1923 as the Disney Brothers Studio. Since then, it has become one of the most prominent names in the film industry. But do they get them all? Does Disney own Harry Potter, too? The simple answer is that Disney does not own Harry Potter. Waar Kan Je Harry Potter Kijken Disney seems to have a share in the popular films we love today. But have they been able to get in on the success of the Wizarding World franchise ? Who Owns the Rights to Harry Potter? Like other franchises of its size, the Harry Potter franchise has various rights distributed to appropriate candidates. The list below includes a breakdown of who owns which rights to the Harry Potter franchise :

Hoe duur is HBO Max?

Wat iedereen zich afvraagt over HBO Max –

HBO Max is een gloednieuwe streamingervaring die je de mooiste verhalen biedt van Warner Bros., HBO, Max Originals, DC en Cartoon Network, plus nog veel meer – nu voor het eerst allemaal op één plek. Als je problemen hebt met het aanmelden voor, of toegang krijgen tot HBO Max: bezoek ons Helpcentrum voor hulp en je bent aan het streamen tegen de tijd dat je popcorn klaar is! Een HBO Max Basic-abonnement kost slechts €5,99/maand en het Standaard-abonnement €7,99/maand. Je bespaart wanneer je de jaarlijkse prijs vooraf betaalt. Je kunt HBO Max streamen op iPhone & iPad, Android telefoon & tablet, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, MacOS, Windows PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, en Xbox One, met meer apparaten in de toekomst. Meer info vind je hier,

Kan je echt naar Zweinstein?

Maak ook een ritje met de Hogwarts Express –

Kan je maar niet genoeg krijgen van Harry Potter? Maak dan ook een ritje met de Hogwarts Express, Ja hoor, hij bestaat echt! Vanaf Fort William kan je in de zomermaanden de Jacobite Steam Train nemen richting Mallaig. De trip gaat dan over het Glenfinnan Viaduct, de sprookjesachtige brug die volgens de films leidt naar Zweinstein,

 • Het viaduct bevindt zich langs de West Highland Line Railway, die Glasgow verbindt met Mallaig.
 • Ze staat bekend als één van de mooiste spoorlijnen van Europa,
 • Volgens de legende zou tijdens de constructie ervan in de 19de eeuw een paard in een van de pilaren zijn gevallen.
 • De brug is met zijn 380 meter de langste betonnen spoorbrug van het Verenigd Koninkrijk,
 • Het viaduct wordt bovendien afgebeeld op bepaalde briefjes van tien pond die worden uitgegeven door de Bank of Schotland.
 • Gouden tip: Als je een ritje maakt met de trein, kan je het beste aan de linkerkant van de trein gaan zitten, Zo krijg je het beste uitzicht over het viaduct, voor je het station van Glenfinnan bereikt.

TOUR : Wil jij ook graag een magische rit maken met de Zweinsteinexpres? Bekijk hier het volledige aanbod tours met de Zweinsteinexpres, Een ervaring die je altijd zal bij blijven!

 1. Is Harry Potter op HBO Max?

  Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen (HBO) | Films | HBO Max.

  Hoe oud is Harry Potter in het echt?

  Harry Potter (personage)

  Harry James Potter
  Personage uit Harry Potter
  Geslacht Man
  Geboren 31 juli 1980 Goderic’s Eind
  Haar Zwart

  Waar is HBO te zien?

  In Nederland is HBO Max sinds kort beschikbaar als losse streamingsdienst. Het maakt niet uit bij welke TV-aanbieder je zit, zoals Ziggo, KPN, Caiway of Canal Digitaal. Op je tv, laptop of smartphone log in je op je HBO-account en je kunt direct beginnen met kijken.

  • Wat het aanbod is van HBO Max in Nederland
  • Hoe je een los HBO-abonnement kunt krijgen
  • Hoe je vanuit het buitenland naar HBO Max kunt kijken met een VPN

  En meer Waar Kan Je Harry Potter Kijken

  Wat is de engste film van Harry Potter?

  In 2018 verscheen met Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald de tot op heden laatste film in de zogenaamde Wizarding World-franchise, oftewel de wereld van Harry Potter. Hieronder kijken we nog eens kort naar die films, met ook de vraag: welke vind jij de beste? En de slechtste? De zevendelige Harry Potter-boekenreeks van J.K.

  Rowling verscheen tussen 1997 en 2007 en in 2001 kwam de toevoeging ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ uit. De achtdelige filmreeks startte in 2001 en werd in 2010 en 2011 afgerond met het tweedelige Harry Potter and the Deathly Hallows, In 20116 verscheen Fantastic Beasts and Where to Find Them, de eerste in een vijfdelige reeks.

  Ontvangst en financieel De top drie best ontvangen films zijn: 1. The Deathly Hallows – Part 2 (96% op Rotten Tomatoes), 2. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (90%) en 3. Harry Potter and the Goblet of Fire (88%). Het zwakst scoren Harry Potter and the Order of the Phoenix (77%), Fantastic Beasts and Where to Find Them (74%) en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (36%).

  • Financieel gezien noteerde The Deathly Hallows – Part 2 veruit het sterkst met een score van maar liefst $1,3 miljard nadat Part 1 al bijna het miljard passeerde.
  • Fantastic Beasts 2 deed het financieel goed, maar haalde wel het minst op van de tien Wizarding World-films.
  • In totaal staat de filmfranchise op een omzet van $9,2 miljard.

  Alleen de Star Wars-films en het Marvel Cinematic Universe scoren hoger. Beste en slechtste films En hieronder bijna dezelfde poll, alleen dan met de vraag welke film jij het minst vond in de Wizarding World-filmfranchise. Interesse om over films en series te schrijven? Wij zijn op zoek naar redacteuren,

  Hoeveel uur is Harry Potter in totaal?

  Harry Potter-marathon • 19 uur, 39 minuten – Wie de volledige Harry Potter- reeks bekijkt kan maar liefst negentien uur genieten van de avonturen van de alom bekende tovenaarsleerling. Het maakt niet uit of je de serie nou voor de eerste keer kijkt, of jeugdsentiment ophaalt, de films zijn altijd geschikt voor het hele gezin. Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+ Waar Kan Je Harry Potter Kijken

  Wat is de kortste Harry Potter film?

  23 magische uren in de bioscoop Waar Kan Je Harry Potter Kijken Foto: Pathé marathon 23 uur Harry Potter kijken, zou jij het aankunnen? Je kunt het nu uittesten, want ter ere van de film Fantastic Beasts and Where to Find Them tonen vijf Pathé bioscopen in Nederland nog eens de films waar het allemaal mee begon.

  11:00 – 13:47 Harry Potter and the Philosophers Stone 14:15 – 16:54 Harry Potter and the Chamber of Secrets 18:00 – 20:20 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 20:30 – 23:08 Harry Potter and the Goblet of Fire 23:30 – 01:48 Harry Potter and the Order of the Phoenix 01:00 – 03:33 Harry Potter and the Half Blood Prince 04:00 – 06:26 Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 06:45 – 08:55 Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2

  Wist je trouwens dat elke Harry Potter-film langer duurt dan 2 uur? De kortste film is Deathly Hallows part 2 met 2 uur en 10 minuten en de langste film is the Chamber of Secrets met een tijd van 2 uur en 41 minuten. De deelnemende bioscopen zijn Pathé Arena, Pathé De Kuip, Pathé Arnhem, Pathé Breda en Pathé Groningen en kaarten zijn beschikbaar via de,

  Is HBO Max het waard?

  Conclusie HBO Max review – We hebben HBO Max al uitgebreid getest. Dit was onze conclusie: Kijk je puur naar de series en films van HBO Max, dan is er weinig te klagen. Er is zoveel moois te kijken en in de toekomst komt daar alleen maar meer bij. Waarschijnlijk niet met enorme hoeveelheden tegelijk, maar in dit geval is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.

  Wat is het beste Netflix of Videoland?

  Welke dienst is beter: Videoland of Netflix? – Het is lastig om te zeggen welke dienst beter is: Videoland of Netflix. Beide diensten zijn gebruiksvriendelijk, de prijs is vergelijkbaar en ze hebben dezelfde handige functies. Zo kijk je makkelijk op verschillende apparaten en is offline streamen met beide diensten mogelijk.

  Het verschil zit hem vooral in het aanbod. Ben jij fan van Hollywood-films en Amerikaanse series? En kijk je die graag zo snel mogelijk? Dan zit je goed bij Netflix. Videoland is ideaal als je films, series en programma’s uit Nederland kijkt. Van series als Mocro Maffia tot programma’s als Help, mijn man is klusser! Die kun je vaak ook vooruitkijken.

  Zo heeft elke dienst zo zijn voordelen.

  Is Harry Potter familie van Voldemort?

  Voldemort Heer Voldemort uit Wassenbeeld Voldemort, 2008 Marten Asmodom Vilijnde Heer van het DuisterJeweetwelHij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden Engelse naam Lord Voldemort, You-know-who, the dark lord, Tom Marvolo Riddle en He-who-must-not-be-named Geslacht Geboren Gestorven (71 jaar) Haar Vroeger zwart, later kaal Oogkleur Vroeger blauwgrijs, later rood Kind(eren) (alleen in Het Vervloekte Kind ) volbloed, dreuzel Trouw aan Filmvertolker (volwassen) (deel 1) (deel 2, tiener) (deel 6, 11-jarige) (deel 6, tiener) Personage vanaf

  Portaal

  Voldemort ( – ), ook wel Heer Voldemort, Heer van het Duister, Jeweetwel en Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden, is een personage uit de -serie van de Britse schrijfster, Hij is de ultieme vertegenwoordiger van het kwaad en wordt gezien als de aanvoerder van de,

  Hoe rijk is Harry Potter?

  Daniel Radcliffe is ‘vreselijk slecht met geld’ – Zijn totale vermogen wordt geschat op 97,5 miljoen euro. Na de Harry Potter-films speelde hij nog rollen in andere films, zoals Now You See Me 2 en Escape from Pretoria, Ondanks dat hij 97,5 miljoen euro waard is, is de Britse acteur naar eigen zeggen ‘ vreselijk slecht ‘ in het uitgeven van zijn geld.

  Ik doe niet veel met mijn geld”, vertelde hij in de podcast Full Disclosure van James O’Brien. “Ik ben niet bijzonder extravagant. Er zijn momenten waarop ik denk: man, ik ben echt slecht in beroemd zijn.” In een eerder interview vertelde hij al dat hij ‘zuinig’ leeft, zodat hij meer plezier kan beleven aan zijn carrière.

  “Ik ben heel dankbaar voor het geld dat ik verdiend heb”, zei hij toen. “Want als je geld hebt, hoef je je er geen zorgen over te maken, wat een heel mooie vrijheid is om te hebben.” “Het geeft me ook een enorme vrijheid qua carrière”, vervolgt hij. “Ik wil de mensen die tot nu mijn carrière hebben gevolgd iets interessants geven.

  Is Harry Potter voor volwassenen?

  Niet alle kinderboekenschrijvers worden in de volwassenenliteratuur even serieus genomen. Rowling heeft het voordeel dat de boeken over Harry Potter zowel bij jongeren als bij volwassenen in trek waren.

  Hoe duur is HBO Max?

  Wat iedereen zich afvraagt over HBO Max –

  HBO Max is een gloednieuwe streamingervaring die je de mooiste verhalen biedt van Warner Bros., HBO, Max Originals, DC en Cartoon Network, plus nog veel meer – nu voor het eerst allemaal op één plek. Als je problemen hebt met het aanmelden voor, of toegang krijgen tot HBO Max: bezoek ons Helpcentrum voor hulp en je bent aan het streamen tegen de tijd dat je popcorn klaar is! Een HBO Max Basic-abonnement kost slechts €5,99/maand en het Standaard-abonnement €7,99/maand. Je bespaart wanneer je de jaarlijkse prijs vooraf betaalt. Je kunt HBO Max streamen op iPhone & iPad, Android telefoon & tablet, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, MacOS, Windows PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, en Xbox One, met meer apparaten in de toekomst. Meer info vind je hier,

  Is Harry Potter op HBO Max?

  Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen (HBO) | Films | HBO Max.

  Waar is HBO te zien?

  In Nederland is HBO Max sinds kort beschikbaar als losse streamingsdienst. Het maakt niet uit bij welke TV-aanbieder je zit, zoals Ziggo, KPN, Caiway of Canal Digitaal. Op je tv, laptop of smartphone log in je op je HBO-account en je kunt direct beginnen met kijken.

  • Wat het aanbod is van HBO Max in Nederland
  • Hoe je een los HBO-abonnement kunt krijgen
  • Hoe je vanuit het buitenland naar HBO Max kunt kijken met een VPN

  En meer Waar Kan Je Harry Potter Kijken