Buffalo Lake , Mn

Tips | Comments | Ideas

Pirates Of The Caribbean Waar Te Zien?

Pirates Of The Caribbean Waar Te Zien
Pirates of the Caribbean : The Curse of the Black Pearl is nu niet te zien op Netflix. Bekijk ook:

 • Netflix.
 • Pathé Thuis.
 • Disney+
 • HBO Max.
 • Prime Video.
 • Canal Digitaal.
 • NPO Start.
 • Apple TV+

Meer items

Waar kun je Pirates of the Caribbean zien?

Film ‘Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl’ uit 2003 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat? – De film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl is een titel uit het jaar 2003 in het genre ‘Avontuur’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.1, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens.

Disney+ Ga direct naar ‘Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl’ bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 15% korting op een abonnement.
HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
Pathé Thuis Ga direct naar ‘Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
Canal+ Series Bij Canal+ Series maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl kijken in Nederland.
SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.

Welke delen zijn er van Pirates of the Caribbean?

Chronologische volgorde van alle Pirates of the Caribbean-films – In 2003 kroop Johnny Depp voor het eerst in de huid van Jack Sparrow. In Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl én de daaropvolgende films werd hij bijgestaan door Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush en Kevin McNally.

Volgorde Titel Releasejaar
1 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl 2003
2 Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest 2006
3 Pirates of the Caribbean: At World’s End 2007
4 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 2011
5 Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales 2017

Hoe heet Pirates of the Caribbean 6?

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.

Hoe heet Pirates of the Caribbean deel 1?

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl – Pathé Thuis.

Wie speelt Jack Sparrow in Pirates 6?

Eerder schreef The Sun dat Johnny Depp zijn opwachting zou maken in de zesde film van de Pirate-reeks. Het is intussen vijf jaar geleden dat de laatste film, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, verscheen. In 2021 onthulde Depp dat hij graag opnieuw in de huid zou kruipen van Jack Sparrow.

Hoeveel kost Pirates of the Caribbean?

Lijst van duurste films

Naam Jaar Kosten
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 2011 $378.000.000
Avengers: Endgame 2019 $356.000.000
Avengers: Infinity War 2018 $300.000.000
Pirates of the Caribbean: At World’s End 2007 $300.000.000

Welke Pirates of the Caribbean is de leukste?

1. Pirates of the Caribbean The Curse of the Black Pearl (2003)

Wat is de nieuwste Pirates of the Caribbean?

De vrouwelijke Pirates spin-off met Margot Robbie werd geannuleerd, maar die zesde Pirates of the Caribbean -film komt er wel! Dit is wat we daar nu al over weten. De franchise die begon in 2003 met The Curse of the Black Pearl werd enorm populair. Nu komt er ook eindelijk een zesde film.

Bekijk de afbeelding Releasedatum en andere ontwikkelingen Pirates of the Caribbean 6 heeft helaas nog geen releasedatum. Eind 2022 kwam er een veelbelovende update over de film, Curse of the Black Pearl -schrijver, Ted Elliot, is bezig is met het script. Fans zullen waarschijnlijk op zijn vroegst tot 2024 moeten wachten.

Door vertragingen in de productie als gevolg van de COVID-19 pandemie en andere factoren, is er op dit moment nog steeds geen nieuws over wanneer de film precies uitkomt. Bekijk de afbeelding Wie vormen de cast? Er is nog geen definitieve cast bevestigd.

Wel wordt er behoorlijk wat gespeculeerd. Zowel Orlando Bloom als Keira Knightley zouden een mogelijke terugkeer naar de Pirates-franchise maken. Na vijf films zijn er genoeg personages die mogelijk kunnen terugkeren. Actrice Kaya Scodelario onthulde in 2017 dat ze gecontracteerd was voor een andere Pirates-film en geïnteresseerd was in een terugkeer als Carina Smyth.

Bekijk de afbeelding Plotdetails Details zijn schaars, maar het is bekend dat Disney een vrouwelijk verhaal wil. De spin-off met Margot Robbie werd echter geannuleerd, wat betekent dat de fans nog steeds niet weten wat de film in gaat houden. Jack Sparrow Johnny Depp heeft bevestigd dat Pirates of the Caribbean 6 helaas de eerste aflevering wordt zonder Jack Sparrow.

Het smaadproces tegen Amber Heard creëerde een mediaperceptie van Depp, wat Disney ongetwijfeld als slecht voor zijn imago ziet. Depp verliet het project niet uit vrije wil. Er is dus nog niet veel bekend, maar de zesde Pirates -film gaat er vooralsnog gewoon komen. Al dan wel zonder de geliefde Jack Sparrow.

Interesse om over films en series te schrijven? Wij zijn op zoek naar redacteuren,

Hoeveel films zijn er van Jack Sparrow?

Pirates of the Caribbean
Regie Gore Verbinski (1-3) Rob Marshall (4) Joachim Rønning (5) Espen Sandberg (5)
Producent Jerry Bruckheimer
Scenario Ted Elliott (1-4) Terry Rossio (1-4) Stuart Beattie (1) Jay Wolpert (1) Jeff Nathanson (5)
Hoofdrollen Johnny Depp Geoffrey Rush Kevin McNally Orlando Bloom (1-3, 5) Keira Knightley (1-3, 5) Chow Yun-Fat (3) Penélope Cruz (4) Ian McShane (4) Javier Bardem (5) Brenton Thwaites (5) Kaya Scodelario (5)
Muziek Hans Zimmer (1-4) Klaus Badelt (1) Rodrigo y Gabriela (4) Eric Whitacre (4) Geoff Zanelli (5)
Productiebedrijf Walt Disney Pictures Jerry Bruckheimer Films
Première 1 9 juli 2003 2 7 juli 2006 3 25 mei 2007 4 20 mei 2011 5 26 mei 2017
Speelduur 726 minuten (1-5)
Taal Engels
Land Verenigde Staten
Budget US$ 1,274 miljard (1-5)
Opbrengst US$ 4,524 miljard (1-5)
Portaal Film

/td>

Pirates of the Caribbean is een filmserie die is geregisseerd door Gore Verbinski (deel 1-3), Rob Marshall (deel 4) en Joachim Rønning en Espen Sandberg (deel 5), geschreven door Ted Elliott & Terry Rossio, geproduceerd door Jerry Bruckheimer, De reeks telt vijf films en een aantal spin-offs, zoals boeken en spellen.

Hoeveel Pirates films zijn er?

Filmlocaties van The Pirates of the Caribbean Yo-ho-ho folks. Vraag jij je ook af waar de populaire film The Pirates of The Caribbean is opgenomen? Wij komen in onze functie als Caribische maatwerkreizen specialist op veel unieke plekken in de Caribbean, waarbij we regelmatig langs Filmlocaties van The Pirates of The Caribbean komen.

Intussen zijn er 5 delen opgenomen van Pirates of the Caribbean. The Curse of the Black Pearl (2003), Dead Man’s Chest (2006), At World’s End (2007), On Stranger Tides (2011) and Dead Men Tell No Tales (2017). Onze interesse was ook gewekt dus wij treden even in de voetsporen van Jack Sparrow en zochten het voor jullie uit.

Dat dit grotendeels in het Caribisch gebied is opgenomen zal jullie gezien de titel van deze blockbuster niet verbazen. Maar de Caribbean bestaat uit meer dan 7000 eilanden en ze zijn allemaal totaal verschillend. We geven een paar van de filmlocaties die we hebben kunnen ontdekken.

Wat is deel 5 van Pirates of the Caribbean?

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
(Filmposter op en.wikipedia.org)
Alternatieve titel(s) Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge
Regie Joachim Rønning Espen Sandberg
Producent Jerry Bruckheimer
Scenario Jeff Nathanson Verhaal: Jeff Nathanson Terry Rossio Gebaseerd op: Pirates of the Caribbean van Walt Disney Karakters van Ted Elliott Terry Rossio Stuart Beattie Jay Wolpert
Hoofdrollen Johnny Depp Javier Bardem Brenton Thwaites Kaya Scodelario Kevin McNally Geoffrey Rush
Muziek Geoff Zanelli Hans Zimmer (themamuziek)
Montage Roger Barton Leigh Folsom Boyd
Cinematografie Paul Cameron
Productiebedrijf Walt Disney Pictures Jerry Bruckheimer Films
Distributie Walt Disney Studios Motion Pictures
Première 11 mei 2017 ( Shanghai ) 24 mei 2017 24 mei 2017
Genre Actie / avontuur
Speelduur 129 minuten
Taal Engels
Land Verenigde Staten
Budget US$ 230 miljoen
Opbrengst US$ 795 miljoen
Voorloper Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)
( en ) IMDb-profiel
MovieMeter-profiel
Portaal Film

/td>

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, ook bekend als Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge is een Amerikaanse fantasy – avonturenfilm uit 2017. Het is de vijfde film in de filmserie Pirates of the Caribbean, met in de hoofdrol Johnny Depp als Jack Sparrow,

 • De film is geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg en gebaseerd op een script van Jeff Nathanson,
 • De film werd geproduceerd door Jerry Bruckheimer,
 • Depp, Geoffrey Rush en Kevin McNally vertolken net als in de voorafgaande films Jack Sparrow, Hector Barbossa en Joshamee Gibbs,
 • Nieuwe rollen zijn die van Javier Bardem als kapitein Salazar, Brenton Thwaites als Henry en Kaya Scodelario als Carina Smyth.

De film bevat ook de terugkeer van Orlando Bloom en Keira Knightley als Will Turner en Elizabeth Swann, na hun afwezigheid in de vierde film, On Stranger Tides, In Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales gaat kapitein Jack Sparrow op zoek naar de Drietand van Poseidon, om zijn oude aartsvijand kapitein Salazar te verslaan.

 • Volgens de filmmakers werd de eerste film, The Curse of the Black Pearl, als inspiratie voor het script gebruikt.
 • Pre-productie voor de film begon kort voor On Stranger Tides werd uitgebracht in het begin van 2011, toen Terry Rossio begon met het schrijven van een script voor de film.
 • In het begin van 2013 werd Jeff Nathanson ingehuurd om een nieuw script te schrijven.

De film moest oorspronkelijk uitkomen in 2015, maar werd eerst uitgesteld tot 2016 en vervolgens tot 2017. Dit kwam door problemen met het script en het budget. De film werd uitgebracht in 2D, Disney Digital 3-D, RealD 3D en IMAX 3D.

Hoe heet Pirates of the Caribbean deel 4?

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Regie Rob Marshall
Producent Jerry Bruckheimer
Scenario Ted Elliott Terry Rossio
Hoofdrollen Johnny Depp Geoffrey Rush Kevin McNally Penelope Cruz Ian McShane
Muziek Hans Zimmer
Cinematografie Dariusz Wolski
Distributie Walt Disney Pictures
Première 18 mei 2011
Genre Actie, Fantasy / Avontuur
Taal Engels
Land Verenigde Staten
Budget US$ 379 miljoen
Opbrengst US$ 1,046 miljard
Voorloper Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007)
Vervolg Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
( en ) IMDb-profiel
MovieMeter-profiel
Portaal Film

/td>

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides is een Amerikaanse fantasy / avonturenfilm uit 2011, Het is de vierde film in de Pirates of the Caribbean -filmserie, met in de hoofdrol Johnny Depp als Jack Sparrow, Deel 4 is het eerste deel dat in 3D is opgenomen.

Hoe heet deel 2 van Pirates of the Caribbean?

Wat is het verhaal van Pirates of the Caribbean? –

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) De Caribische Eilanden in de 17e eeuw. Piratenheld Jack (Johnny Depp) neemt het op tegen een stel schurken die zich in een schemergebied tussen leven en dood begeven. Om de vloek die op hen rust op te heffen, hebben zij een bloedoffer nodig en ze hebben het gemunt op de dochter van de gouverneur. Haar vriend Will (Orlando Bloom) roept de hulp van Jack in om de gevaarlijke kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) te verslaan en de mooie Elisabeth te redden. Woeste golven, romantische strijd, waanzinnige actie scènes en special effects; kortom, een spetterende piratenfilm! 2. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006) Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) komt opnieuw terecht in een web van bovennatuurlijke krachten, wanneer hij erachter komt dat hij een bloedschuld heeft lopen bij de legendarische Davey Jones, kapitein van het spookachtige schip Flying Dutchman. De tijd dringt, en Jack moet een manier vinden om zijn schuld af te lossen, voordat hij voor eeuwig zal moeten boeten in het hiernamaals. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, verstoren zijn problemen de trouwplannen van Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley).3. Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) In de donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten Kapitein Barbossa (Geoffrey Russ), Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) te zoeken. Om daar te komen moeten ze echter eerst langs de piratenkapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip én een belangrijke landkaart te bemachtigen, die hen de weg zal wijzen.4. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) Wanneer Jack tegen een vrouw uit zijn verleden aanloopt, weet hij niet of het liefde is, of dat ze een meedogenloze oplichter is die hem alleen gebruikt om de legendarische Fontein van de Eeuwige Jeugd te vinden. Wanneer Jack onverwachts aan boord komt van het schip van de meest gevreesde piraat ooit, weet hij niet waar hij banger voor moet zijn: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden.5. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales / Salazar’s Revenge (2017) In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Hoe heet het schip van Jack Sparrow?

2003 Romantiek, Avontuur 143 min. Het idyllische leventje van de charmante piraat Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) is afgelopen wanneer zijn aartsvijand, de doortrapte Kapitein Barbossa (Geoffrey Rush), zijn schip de Black Pearl steelt. Niet veel later valt Barbossa de stad Port Royal binnen en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley), de beeldschone dochter van de gouverneur.

Doet Johnny Depp mee in Pirates of the Caribbean 6?

FILM De zesde film van ‘Pirates of the Caribbean’ zal er één zonder Johnny Depp (59) zijn. Eerder deze week circuleerden er geruchten dat de Amerikaanse acteur zijn rol als Captain Jack Sparrow zou hernemen, maar dat blijkt niet waar te zijn.

Waar is Jack Sparrow opgenomen?

Waar is Pirates of the Caribbean opgenomen? Geschreven op 9 februari 2017 Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan het nieuwste deel van Pirates of the Caribbean, vragen steeds meer mensen zich af waar de film eigenlijk is opgenomen? Wij hebben het voor u uitgezocht! Een groot deel van Pirates of the Caribbean wordt traditiegetrouw opgenomen in de studio.

Niet vreemd, met een film waar zoveel special effects in zijn verwerkt. Strand en zee scenes daarentegen worden normaliter opgenomen op tropische bestemmingen. Zo werden er voor voorgaande films opnames gemaakt in,, en de, Voor de het nieuwste deel in de Pirates of the Caribbean reeks (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales / Salazar’s Revenge), is gekozen voor,

Vrijwel de gehele film wordt opgenomen op verschillende locaties in Australië. Studio opnames vinden plaats in de Village Roadshow Studios (Oxenford, Queensland). Strand en zee scenes vinden plaats in o.a. Helensvale, Moreton Bay, Maudsland, Southport, Tamborine Mountain, Whitsunday Islands, Lennox Headland Reserve en Hastings Point.

Deze plaatsen liggen verspreid over de staten Queensland en Nieuw-Zuid-Wales. Première Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Salazar’s Revenge) zal op 24 mei in de première gaan in de Nederlandse bioscopen. Het was eigenlijk de bedoeling om de film al in 2015 klaar te hebben. Door verschillende problemen werden de opnames flink vertraagd.

Zo duurde het schrijven van het script langer dan gedacht, duurde opnames langer dan gepland en tot overmaat van ramp liep ook hoofdrolspeler Johnny Depp nog een blessure op. : Waar is Pirates of the Caribbean opgenomen?

Hoe heet de papegaai in Pirates of the Caribbean?

Piraten van The Black Pearl –

Cotton is een van de piraten die heeft geronseld in voor, Hij kan niet spreken en zijn spreekt daarom voor hem. Hoe ze het doen is voor iedereen een raadsel. Zijn papegaai is zijn trouwe metgezel en wijkt niet van zijn schouder. Anamaria is een vrouw van wie Jack ooit een schip, de Jolly Mon, heeft geleend zonder het terug te geven. Ze is tevens een lid van de bemanning van de, onder leiding van, Als Jack Sparrow mensen zoekt in die met hem de Black Pearl terug willen halen, komt Anamaria er ook bij, omdat Jack ooit eens een schip van haar heeft “geleend”. Als beloning wordt Anamaria kapitein van de, een schip dat en Jack gestolen hebben van de Engelse marine. Uiteindelijk wordt de Interceptor door de Black Pearl vernietigd en wordt Anamaria lid van de bemanning van de Black Pearl nadat Jack Sparrow opnieuw kapitein van de Black Pearl geworden is. Leech is een Indiaanse piraat van Capitain Jack op The Black Pearl, hij sterft echter in de tweede film als hij met een deel van de bemanning wil ontsnappen uit de kooi van de kannibalen. Marty is een dwergpiraat van The Black Pearl, Hij staat op de uitkijkpost.

Wat is de duurste film van Nederland?

Lijst van duurste Nederlandse films

Nr. Filmtitel Productiekosten
1 Zwartboek € 18.000.000
2 The Discovery of Heaven € 14.000.000
3 De Slag om de Schelde € 14.000.000
4 Kruistocht in spijkerbroek € 12.000.000

Wat is de grootste film ooit?

Opbrengst: $2.797.800.564 – Misschien zat je er al op te wachten, maar de eerste plek in het lijstje wordt geclaimd door Avengers: Endgame, Superheldenfilms zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, zo blijkt wel weer uit de populariteit van deze film en de opbrengst ervan.

 1. Vele fans keken enorm uit naar de komst van deze film, alhoewel men ook teleurgesteld was dat er daarmee een einde kwam aan de filmreeks.
 2. Avengers: Endgame is de vierde Avengers-film en de 22e in het Marvel Cinematic Universe.
 3. In totaal kostte het €356.000.000 om de film te maken, dus er is flink wat winst gemaakt door de opbrengst van een duizelingwekkend $2.797.800.564.

Avengers: Endgame klimt hiermee op het hoogste podium en mag zich de succesvolste film ooit noemen. Na de gebeurtenissen in ‘Infinity War’ hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist.

Wat is de meest bekeken film ooit?

Succesvolste films wereldwijd

Rang Titel Opbrengst
1 Avatar $ 2.923.706.026
2 Avengers: Endgame $ 2.799.439.100
3 Avatar: The Way of Water * $ 2.312.731.059
4 Titanic $ 2.256.141.288

Wat is de beste Pirates of the Caribbean?

1. Pirates of the Caribbean The Curse of the Black Pearl (2003) Er kan er maar een de beste zijn en volgens jullie is dat in de lijst met beste Pirates of the Caribbean films The Curse of the Black Pearl.

Wat is de nieuwste Pirates of the Caribbean?

De vrouwelijke Pirates spin-off met Margot Robbie werd geannuleerd, maar die zesde Pirates of the Caribbean -film komt er wel! Dit is wat we daar nu al over weten. De franchise die begon in 2003 met The Curse of the Black Pearl werd enorm populair. Nu komt er ook eindelijk een zesde film.

 • Bekijk de afbeelding Releasedatum en andere ontwikkelingen Pirates of the Caribbean 6 heeft helaas nog geen releasedatum.
 • Eind 2022 kwam er een veelbelovende update over de film, Curse of the Black Pearl -schrijver, Ted Elliot, is bezig is met het script.
 • Fans zullen waarschijnlijk op zijn vroegst tot 2024 moeten wachten.

Door vertragingen in de productie als gevolg van de COVID-19 pandemie en andere factoren, is er op dit moment nog steeds geen nieuws over wanneer de film precies uitkomt. Bekijk de afbeelding Wie vormen de cast? Er is nog geen definitieve cast bevestigd.

Wel wordt er behoorlijk wat gespeculeerd. Zowel Orlando Bloom als Keira Knightley zouden een mogelijke terugkeer naar de Pirates-franchise maken. Na vijf films zijn er genoeg personages die mogelijk kunnen terugkeren. Actrice Kaya Scodelario onthulde in 2017 dat ze gecontracteerd was voor een andere Pirates-film en geïnteresseerd was in een terugkeer als Carina Smyth.

Bekijk de afbeelding Plotdetails Details zijn schaars, maar het is bekend dat Disney een vrouwelijk verhaal wil. De spin-off met Margot Robbie werd echter geannuleerd, wat betekent dat de fans nog steeds niet weten wat de film in gaat houden. Jack Sparrow Johnny Depp heeft bevestigd dat Pirates of the Caribbean 6 helaas de eerste aflevering wordt zonder Jack Sparrow.

Het smaadproces tegen Amber Heard creëerde een mediaperceptie van Depp, wat Disney ongetwijfeld als slecht voor zijn imago ziet. Depp verliet het project niet uit vrije wil. Er is dus nog niet veel bekend, maar de zesde Pirates -film gaat er vooralsnog gewoon komen. Al dan wel zonder de geliefde Jack Sparrow.

Interesse om over films en series te schrijven? Wij zijn op zoek naar redacteuren,

Hoeveel films zijn er van de Pirates of the Caribbean?

Pirates of the Caribbean
Regie Gore Verbinski (1-3) Rob Marshall (4) Joachim Rønning (5) Espen Sandberg (5)
Producent Jerry Bruckheimer
Scenario Ted Elliott (1-4) Terry Rossio (1-4) Stuart Beattie (1) Jay Wolpert (1) Jeff Nathanson (5)
Hoofdrollen Johnny Depp Geoffrey Rush Kevin McNally Orlando Bloom (1-3, 5) Keira Knightley (1-3, 5) Chow Yun-Fat (3) Penélope Cruz (4) Ian McShane (4) Javier Bardem (5) Brenton Thwaites (5) Kaya Scodelario (5)
Muziek Hans Zimmer (1-4) Klaus Badelt (1) Rodrigo y Gabriela (4) Eric Whitacre (4) Geoff Zanelli (5)
Productiebedrijf Walt Disney Pictures Jerry Bruckheimer Films
Première 1 9 juli 2003 2 7 juli 2006 3 25 mei 2007 4 20 mei 2011 5 26 mei 2017
Speelduur 726 minuten (1-5)
Taal Engels
Land Verenigde Staten
Budget US$ 1,274 miljard (1-5)
Opbrengst US$ 4,524 miljard (1-5)
Portaal Film

/td>

Pirates of the Caribbean is een filmserie die is geregisseerd door Gore Verbinski (deel 1-3), Rob Marshall (deel 4) en Joachim Rønning en Espen Sandberg (deel 5), geschreven door Ted Elliott & Terry Rossio, geproduceerd door Jerry Bruckheimer, De reeks telt vijf films en een aantal spin-offs, zoals boeken en spellen.

Hoe oud moet je zijn om Pirates of the Caribbean te kijken?

Overige kenmerken – Box set Nee Country Verenigde Staten Extra’s van toepassing Ja Film of serie Film Filmgenre Avontuur Geschikt voor doven en slechthorenden Ja Gewicht 81 g Kijkwijzer angst Angst Kijkwijzer discriminatie Geen discriminatie Kijkwijzer drugs Geen drugs en/of alcoholmisbruik Kijkwijzer expliciete taal Geen grof taalgebruik Kijkwijzer geweld Geweld Kijkwijzer sex Geen seks Meerdere (stem)acteurs Meerdere acteurs Personage van toepassing Nee Porno Nee Soort verpakking Amaray Type uitvoering Standard Edition Verpakking breedte 136 mm Verpakking hoogte 11 mm Verpakking lengte 172 mm Gemiddelde van 257 reviews 213 28 10 0 6

Geschreven bij Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl Toen ik hoorde dat deze film gebaseerd is op een Disney pretpark-attractie, had ik er bijzonder lage verwachtingen van. Toch blijkt het een zeer charmante film te zijn: snel, onderhoudend, een gelikte look en hyperactieve soundtrack. Historisch, geografisch of maritiem realisme is natuurlijk ver te zoeken, maar daar mikt de film ook niet op. Het bevat wel wat elementen die irriteren (zoals Keira Knightley’s personage – in essentie een verwaande en verveelde rijkeluisdochter – die opeens een grotere expert blijkt in de zeevaart dan piraten die al tientallen jaren het vak beoefenen; standaard komedie-onderdelen zoals twee aan twee gekoppelde domme soldaten en piraten, enz.). De twee piraten-kapiteins (Depp en Rush) dragen de film, gesteund door sommige van de ondergeschikte rollen. Bloom en Knightley vind ik slecht presteren – ze dragen niets bij aan de vermakelijkheid van de film en ze zijn waarschijnlijk puur als eye candy aan de cast toegevoegd. Geschreven bij Pirates Of The Caribbean 1 – The Curse Of The Black Pearl (DVD) in 1 woord: ge-wel-dig!!!! zo grappig, zo’n onzin allemaal!! de meest rare piratenfilm die ik ooit heb gezien, maar ook verreweg de leukste!! Johnny Depp zit echt vol humor, als je de film meerdere keren bekijkt ontdek je alleen maar meer grapjes, echt zo goed! 100 % een aanrader, net als de vervolgfilms! Geschreven bij Pirates Of The Caribbean 1 – The Curse Of The Black Pearl (DVD) Wie houd er niet van deze films. Het is een mix van actie, drama, beetje horror, komedie en romantiek. Dat is wat films goed maakt, als er een mix is.

goed geacteerd Boeiende personages spannend en grappig

Geschreven bij Pirates Of The Caribbean 1 – The Curse Of The Black Pearl (DVD) Vantevoren had ik niets met de ‘Pirates’ films. Maar ik was gevraagd om illustraties te maken waarin Jack Sparrow voorkwam, en eenmaal klaar ben ik toch de films maar eens gaan bekijken. Deel 4 als eerste, en die smaakte naar meer! Ook deze ‘Curse of the Black Pearl’ is een juweeltje. Tevoren dacht ik, ‘dat lijkt me niks voor kinderen’, en vervolgens, verbaasd toen ik de dvd hoes zag: ‘Hee, is Disney de maker?’. Maar het is wel degelijk geschikt voor (oudere) kinderen: 12+ volgens de kijkwijzer, en zoon van 11 vindt het ook prachtig (speelt nu ook enthousiast de Pirates game op de Wii). En dat de producent Disney is, uit zich in bijzondere effecten met enkele sprookjesachtige taferelen (dit vooral ook in Pirates deel 4). Dochter van 8 vond de skeletten trouwens totaal niet eng, in tegenstelling tot mij (40+). En dat is meteen een tip of waarschuwing voor ouders: als je jonge(re) kinderen wilt laten (mee)kijken, kijk dan zelf ook mee, of beter, kijk de film tevoren en schat in of je kind inderdaad bestand is tegen die ‘special effects’, zoals die ‘s nachts griezelig eng wordende piraten. Al met al een mooi verhaal, een fascinerende hoofdrolspeler, spannende stukken, grappige elementen en – een soort van – ‘eind goed, al goed’. Geschreven bij Pirates Of The Caribbean 1 – The Curse Of The Black Pearl (DVD) Johnny Depp is de grote held in deze spannende film die onderdeel uitmaakt van de trilogie. Geschreven bij Pirates Of The Caribbean 1 – The Curse Of The Black Pearl (DVD) Leuke film, heb meteen heel de serie gekocht. DVD is goed aangekomen en doet het. 🙂