Buffalo Lake , Mn

Tips | Comments | Ideas

Wat Kost De Efteling?

Wat Kost De Efteling
De Efteling heeft 4 verschillende soorten tickets: Ticket Fakir (€ 38,-), Ticket Elf (€ 41,-), Ticket Draak (€ 43,-) en Ticket Reus (€ 45,-). De verschillende tickets hebben een wisselende geldigheid en prijs. Zo kun je met het Ticket Fakir de Efteling bezoeken in de laagseizoen periode.

Wat kost 1 dag Efteling?

Wat kost de Efteling? De entreeprijs voor de Efteling varieert tussen € 38,00 en € 48,00, afhankelijk van de bezoekdag. Op de meest rustige dagen is de entreeprijs € 38,00. Op rustige dagen € 42,00, op drukkere dagen € 45,00 en op heel drukke dagen € 48,00.

 1. Met het duurste kaartje (het ‘Reus-ticket’) kun je de Efteling op één dag in de volledige seizoenperiode bezoeken, dit ticket geeft dus de meeste flexibiliteit qua bezoekdatum.
 2. Inderen tot en met drie jaar hebben gratis toegang.
 3. Groepen vanaf twintig personen krijgen korting.
 4. Aartjes kunnen besteld worden op de site van het park of (zolang de voorraad strekt) gekocht worden bij de Gastenservice aan de entree.

Om de Efteling te bezoeken heb je naast een geldig entreebewijs ook een reservering nodig. Een bezoekdag reserveren kan via de website van het park.

Hoeveel kost de Efteling in totaal?

Efteling
Oppervlakte 72 ha (attractiepark) 276,1 ha (Wereld van de Efteling)
Bezoekers 5,43 miljoen (2022)
Medewerkers 3000 (2021)
Omzet € 265,9 miljoen (2022)

Hoeveel kost het om de Efteling te kopen?

Prijzen De Efteling

Soort ticket Prijs
Efteling ticket vanaf 4 jaar € 45,00 Koop tickets
Kinderen (0-3 jaar) Gratis Koop tickets
Parkeerticket € 12,50

Hoe kan ik goedkoop naar de Efteling?

Bezoek de Efteling doordeweeks Wanneer je de Efteling op doordeweekse dagen buiten vakantieperiodes bezoekt, zoals studiedagen, kun je profiteren van een voordelig tarief. Daarnaast is het op deze dagen meestal rustiger in het Park, waardoor je nog beter kunt genieten van je favoriete attracties!

Kan je gratis naar de Efteling op je verjaardag?

Actievoorwaarden verjaardagsticket –

Je ontvangt de actiecode, waarmee je Efteling-tickets kunt kopen voor € 36,00 (2023) per stuk, alleen wanneer je bent ingeschreven voor de Efteling Nieuwsbrief en je geboortedatum in je profiel is ingevuld. In het geval dat het om de verjaardag van je kind(eren) gaat, moeten zij minimaal één dag voorafgaand aan de verstuurdatum zijn toegevoegd aan jouw profiel. De tickets zijn geldig voor toegang tot de Efteling in de maand dat je jarig bent, plus de eerste 15 dagen van de daaropvolgende maand. Bijvoorbeeld: je bent jarig op 31 augustus, dan zijn je tickets geldig van 1 augustus t/m 15 september. Deze actie is geldig bij aankoop van minimaal 2 tickets en maximaal 6 tickets. Verjaardagtickets van deze actie kunnen alleen vooraf en online gekocht worden. Aankoop bij de kassa’s of Gastenservice van de Efteling is niet mogelijk. Na je online bestelling ontvang je per e-mail je tickets. Let op: bij binnenkomst in de Efteling wordt er bij de controle van de tickets gevraagd naar je identiteitsbewijs om te controleren of je echt jarig bent geweest in de hiervoor genoemde periode. Dit betekent dat de jarige ook aanwezig moet zijn bij het bezoek. Verjaardagstickets zijn alleen geldig tijdens reguliere openingstijden. Ze zijn niet geldig bij evenementen waar je een speciaal ticket voor nodig hebt, zoals Oud & Nieuw. Per jarige kan slechts eenmaal per jaar gebruik gemaakt worden van deze actie. Efteling behoudt zich het recht voor om deze actie zonder opgaaf van reden per direct te beëindigen en/of te wijzigen. Niet inwisselbaar voor contant geld en niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen, of op reeds gekochte tickets. De tickets mogen niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

See also:  Wie Hoch Ist Der Pflichtteil, Wenn Es Einen Alleinerben Gibt?

Kan je de hele Efteling afhuren?

De Efteling exclusief voor uw evenement geopend – Wat een droom! Tijdens een Reuzenfeest huurt u een gedeelte of het hele attractiepark af, speciaal voor uw medewerkers of zakenrelaties. De Efteling staat helemaal tot uw beschikking. Reuzenfeesten kunnen overdag, ‘s avonds en ook tijdens de Winter Efteling plaatsvinden.

Is 1 dag Efteling genoeg?

Het is een prachtig park en er is ontzettend veel te doen. Alleen,als je slecht ter been bent,zijn de mogelijkheden een beetje beperkt. Je kunt bv je rolstoel niet meenemen in het treintje,dus moet je die weer ergens achterlaten.Ergens anders een andere rolstoel huren is ook geen optie,want je kunt die dingen maar op 1 plaats huren: aan de ingang van het park.

Wie is de eigenaar van de Efteling?

De onzichtbare attractie van de Efteling: Klimaatneutraal in 2030 “Eigenlijk is Holle Bolle Gijs de oudste duurzaamheidsattractie van het land,” zegt Wyke Smit, manager bestuurlijke zaken en duurzaamheid van De Efteling. Duurzaamheid komt bij de Efteling dus niet uit de lucht vallen.

 • Maar: “Dat we in 2030 klimaatneutraal zijn zullen we niet meteen in nieuwe attracties vertalen.
 • Ons enige doel blijft: mooie verhalen vertellen aan iedereen die een dagje wil ontsnappen.” Verhalen vertellen hoort bij, duurzame ambities ook, vindt Smit.
 • De Stichting Natuurpark de Efteling is onze eigenaar, en die heeft de zorg voor de leefomgeving hoog in het vaandel, al vanaf de oprichting in 1952.” Die zorg gaat een stuk verder dan alleen minder uitstoot van CO 2,

Het pretpark afvalpreventie, natuurbeheer, biodiversiteit en maatschappelijke betrokkenheid. Soms is dat zichtbaar voor de bezoeker, maar meestal niet. “Waar het past, laten we het zien,” zegt Smit, “zoals de zonnecellen op het dak van het paleis in onze attractie Symbolica. Wat Kost De Efteling Beeld: © Efteling Wyke Smit, manager duurzaamheid van de Efteling: “De attracties hebben de voorrang. Maar die kinderen zijn hier toch mee bezig.”

Wat is groter Disneyland of de Efteling?

Wat is er groter Efteling of Disneyland? – Praktische zaken – In het voordeel van de Efteling De Efteling is groter (72 ha) dan het Disneyland main park. Pas met Studio’s erbij wint Disney het van de wereld vol wonderen (76 ha). In de Efteling smaakt het water niet naar chloor, in Disneyland wel.

 1. De Efteling omschrijft veel duidelijker wat een attractie inhoudt dan Disneyland.
 2. De Efteling heeft een waterattractie en een waterspeelparadijs.
 3. Een goedkope Disneyticket is 56 euro.
 4. Voor de Efteling is dit 36 euro.
 5. Beide pretparken bieden vegetarisch en vegan eten aan.
 6. Beide pretparken hebben sfeervolle muziek en leuke aankleding.

In het voordeel van Disneyland Parijs De Efteling heeft 25 attracties, Disneyland 36 (alle ‘ontmoet’-dingen, shows, bezienswaardigheden en activiteiten niet meegerekend). Disneyland heeft meer opties voor eten en winkelen dan de Efteling. Disneyland heeft meer overdekte attracties dan de Efteling.

Hoe duur is een huisje bij de Efteling?

Vakantiewoning vanaf € 460 Dit betaal je voor een 6-persoons hut in Vakantiepark Efteling Loonsche Land voor 2 nachten inclusief 3 dagen toegang tot de Efteling. Inclusief btw en exclusief boekingskosten en toeristenbelasting.

Wat kost een patatje in de Efteling?

Wat kost een frietje in de Efteling? – Lekker: frietje met kroket of frikandel Daar haal je aan het loket een kleine of normale portie friet (€ 2,30 en € 2,80, mayonaise of ketchup inbegrepen). Versier je patatje met een frikandel of kroket (€ 1,80), een kaassoufflé, kipcorn of bamischijf (€ 1,90) of een gehaktstaaf (€ 2,20).

See also:  Wat Kost Een Tank?

Wat kost de entree van de Efteling 2023?

06-12-2022, 15.41 uur Beeld: Bart Meesters – Ondanks de inflatie en de energiecrisis worden de entreeprijzen van de Efteling niet fors verhoogd in 2023. Sterker nog: het tarief van de goedkoopste ticketcategorie blijft volgend jaar gelijk. Bezoekers kunnen in 2023 nog steeds voor 38 euro per persoon naar binnen op bepaalde doordeweekse dagen in het laagseizoen.

 • De Efteling werkt met vier verschillende prijsklassen, die allemaal andere geldigheidsperiodes hebben.
 • Toegangskaarten van 38 euro vallen onder de categorie Fakir.
 • De prijs van een Elf-ticket stijgt van 41 naar 42 euro in 2023, terwijl een Draak-ticket straks geen 44 euro meer kost, maar 45 euro.
 • ZIE OOK Reus-entreebewijzen kunnen op alle dagen gebruikt worden, dus ook in drukke vakanties en op populaire feestdagen.

Zo’n kaartje kost nu nog 46 euro. Volgend jaar moet er 48 euro voor neergeteld worden. Het gaat om een prijsstijging van 4 procent. De grens van 50 euro wordt komend jaar dus nog niet bereikt in Kaatsheuvel. Efteling Grand Hotel Afgelopen maand werd al duidelijk dat komend jaar ook niet veel duurder worden.

Hoeveel kost een Efteling kaartje met korting?

Entreebewijzen voor het park kunnen online besteld worden. Dit scheelt je enorm in de wachttijd voor de ingang van het park en je krijgt ook nog eens €2,- korting. De prijs per persoon varieert tussen €36,- en €43,-, afhankelijk van het seizoen.

Wat is het verschil tussen ticket draak en Reus?

De beste Efteling prijs – De Efteling blijft de Efteling: daarom hebben alle tickets een sprookjesachtige naam. Aan de hand van de naam van het ticket kun je zien wanneer het geldig is en wat de bijbehorende prijs is. Plan je een dagje naar de Efteling? Dan kun je op de website van het pretpark de volgende soorten tickets vinden:

Ticket Fakir: dit is het voordeligste ticket. Dit entreebewijs is slechts een beperkt aantal dagen in het laagseizoen geldig. Je schaft het online aan voor € 38,- per persoon (prijspeil dec.2020). Een voordelige keus!Ticket Elf: Dit ticket is ook een geschikt voor een dagje weg tijdens het laagseizoen. Je kunt het aanschaffen voor een vanaf prijs van € 41,- per persoon;Ticket Draak is aan te schaffen wanneer je in het hoogseizoen op bezoek wilt komen. Dit ticket kost € 43,-;Ticket Reus is het ticket waarmee je ook op de drukste dagen van het hoogseizoen het park kunt bezoeken. Het kost dan € 45,-.

Kan je naar de Efteling zonder te reserveren?

Heb je een dagje Efteling op de planning staan? Dan hebben wij goed nieuws. Om de Efteling te kunnen bezoeken heb je vanaf dinsdag 26 april 2022, geen tijdslot-reservering meer nodig. Abonnementhouders en verblijfsgasten hoeven nog steeds geen bezoekdag te reserveren.

Wat kost een gezinsabonnement van de Efteling?

6. Je abonnement is al snel voordeliger – Bij meer dan 5 bezoeken per jaar is een abonnement met jaarbetaling al voordeliger. Een abonnement in 2021 voor 4 t/m 59 jaar kost € 199,00 per jaar. Ben je 60+, dan betaal je in 2021 slechts € 185,00 per jaar. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Kom jij ook met je kleinkind naar de Efteling?

Welke leeftijd gratis Efteling?

Dagje uit met een dreumes, peuter of kleuter – Wil je een gezellig dagje weg met je kindje? De Efteling is ook met jonge kinderen het leukste uitje. De entree voor kinderen tot en met 3 jaar is zelfs gratis! Ontdek alle sprookjes in het Sprookjesbos, geniet van attracties voor de allerkleinsten en beleef een onvergetelijke dag.

See also:  Lungenvolumen Tabelle?

Kan ik iemand afzetten bij de Efteling?

Brengen en ophalen – Iemand wegbrengen en ophalen is alleen mogelijk op het speciale terrein voor brengen en ophalen. Dit terrein ligt naast de openbare bushaltes en is één afslag verder dan het normale parkeerterrein. Volg de borden richting de bushaltes.

Hoeveel mensen mogen er maximaal in de Efteling?

De Efteling heeft het afgelopen jaar 5,43 miljoen bezoekers mogen verwelkomen. Dat is het hoogste aantal bezoekers in de geschiedenis van het attractiepark. Met dit aantal overschrijdt Efteling de 5 miljoen bezoekersgrens, die als maximum is gesteld in de huidige natuurvergunning. De rechtbank in Den Bosch dwong in januari 2022 de provincie Noord-Brabant om De Efteling te controleren op het maximaal aantal bezoekers van 5 miljoen per jaar. Dat is de grens die is gesteld in de Wet Natuurbescherming en van toepassing is op De Efteling.

 • In 2018 en 2019 werd de overschrijding nog gedoogd door de provincie.
 • Redactie – Zie ook: Efteling onaangenaam verrast door rechter: Maximaal 5 miljoen bezoekers per jaar Reactie op ‘overschrijding bezoekersaantal’ (toegevoegd op 10-03-2023) Steven van Gils, woordvoerder van de Efteling, legt uit dat de huidige bezoekcijfers niet tot problemen leiden met de vergunning: “In onze vergunning omtrent de Wet Natuurbescherming wordt gekeken naar verkeersbewegingen van onze gasten.

Daarbij kwamen we lager uit dan 5 miljoen (4,73). Een verblijfsgast reist maar één keer en telt daarom maar één keer mee in de vergunning. In de branche is het gebruikelijk dat we het aantal bezoeken communiceren. Daarbij tellen verblijfsgasten dus meerdere keren mee.”

Kan je bij de Efteling slapen?

Geniet van nog meer momenten samen. Blijf slapen in één van onze hotelkamers of vakantiewoningen. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling en gratis voor kinderen t/m 3 jaar.

Is 1 dag Efteling genoeg?

Het is een prachtig park en er is ontzettend veel te doen. Alleen,als je slecht ter been bent,zijn de mogelijkheden een beetje beperkt. Je kunt bv je rolstoel niet meenemen in het treintje,dus moet je die weer ergens achterlaten.Ergens anders een andere rolstoel huren is ook geen optie,want je kunt die dingen maar op 1 plaats huren: aan de ingang van het park.

Hoeveel kost 1 nacht Efteling?

Hotelkamer vanaf € 266 Dit betaal je voor een comfortkamer voor 2 volwassenen voor 1 nacht inclusief ontbijt en 2 dagen toegang tot de Efteling. Inclusief btw en exclusief boekingskosten en toeristenbelasting.

Hoe duur is friet bij de Efteling?

Wat kost een frietje in de Efteling? – Lekker: frietje met kroket of frikandel Daar haal je aan het loket een kleine of normale portie friet (€ 2,30 en € 2,80, mayonaise of ketchup inbegrepen). Versier je patatje met een frikandel of kroket (€ 1,80), een kaassoufflé, kipcorn of bamischijf (€ 1,90) of een gehaktstaaf (€ 2,20).

Welke dag is het rustig in de Efteling?

Geen wachtrijen 18 januari 2019 09:23 Aangepast 18 januari 2019 09:48 Wil je eens niet in de wachtrij staan in de Efteling, dan moet je donderdag 24 januari langsgaan. Dat is namelijk de rustigste dag van het jaar in het attractiepark in Kaatsheuvel. De Efteling is sinds 1 april 2010 365 dagen per jaar geopend. “Van die 365 dagen blijkt 24 januari de rustigste dag te zijn”, aldus de Efteling.